On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: les parades del Lost&Found Market i el Bloomsday que commemora l''Ulisses' de Joyce

nmartorell38776377 lost found on off de onbarcelona170612180754

nmartorell38776377 lost found on off de onbarcelona170612180754

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Celebrar la celebració

L'escola de literatura Bloom presenta el 16 de juny el seu segon Bloomsday, una celebració de la celebració del llenguatge i de la vida, entre moltes altres coses, que és l'Ulisses de Joyce. Hi haurà ruta per la ciutat i gran festa a les 20.00 a la Llibreria Calders.


Encants últim model

El Lost&Found Market (és a dir, uns encants de tota la vida, però amb un nom més actual) torna el dia 18 amb nova ubicació: el Moll de la Fusta, un espai cèntric i molt ampli, que acollirà àmpliament les parades i els concerts i les obligades paradetes de menjar. 


Sitges a la Filmo

Per als que pensem que l'octubre queda massa lluny, l'exposició i cicle 'El cinema és fantàstic' de la Filmoteca de Catalunya, dedicats a lloar els 50 anys del festival de Sitges, ens semblen una benedicció. Arrenca el 22 amb la projecció de la 'Possessió infernal' del 1981.

Tres (súpers tres) per zero

¿Què hi ha millor que veure seguits The Last 3 Lines, Cala Vento (foto) i El Último Vecino, tres bandes emblemàtiques de l'escena alternativa barcelonina? Veure-les sense pagar ni un duro, potser. Això és el que proposa el centre La Capsa del Prat per acomiadar la temporada de concerts. 


Contes de contraban

'Bandi', que significa 'cuca de llum' en coreà, és el pseudònim d'un autor que encara viu a Corea del Nord i que va aconseguir fer sortir alguns relats fora del país a través d'un fami­liar. Aquests escrits es recullen a 'La acusación/L'acusació' (Periscopi / Libros del Asteroide), testimoni d'una societat d'esclaus moderns.

OFF

Notícies relacionades

Nickelback no es rendeix

Tot i haver-se convertit en una mena de sac de ria­lles oficial del rock modern, Nickelback no planeja cedir als 'haters' i tirar la tovallola. Té disc nou, 'Feed the machine', avançat pel vídeo apocalíptico­cibernètic del tema titular. Encara fa riure.