Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

EN FAMÍLIA

EL CARRER ÉS NOSTRE

Imma Muñoz

EL CARRER ÉS NOSTRE

Aquest és l'objectiu fonamental: guanyar els carrers per als que els habiten. I fer-ho, evidentment, fomentant valors cívics i ambientals, perquè només així serà real­ment constructiu (i agradable) prendre'n possessió. Això és Camí Amic: un projecte comunitari de l'Esquerra de l'Eixample i Sant Antoni que treballa perquè «el carrer, el barri i la ciutat siguin espais de relació, de col·laboració, d'intercanvi d'idees, un espai educatiu i d'enriquiment personal per a tots, agradable i segur».

El grup Boozan Dukes actuarà el diumenge 28 de juny al parc de Joan Miró

Darrere del projecte, escoles i instituts de la zona, diverses AMPA, associa­cions de veïns i equipaments municipals, amb el suport del districte de l'Eixample i la col·laboració del programa de camins escolars de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona. Del treball de tots sorgeix la trentena de propostes que des de principis d'aquest mes fins al juliol convertiran el parc de Joan Miró en sala de jocs, escenari d'aperitius musicals i altres espectacles, cine a l'aire lliure...

La programació completa la trobareu al blog camiamic.worpress.com, però val la pena destacar-ne algunes de les activitats:

JORNADES CANINES

És un taller d'ensinistrament de gossos en què es tractaran qüestions bàsiques d'obediència i enriquiment de les passejades amb corretja. Són tres ses­sions, que s'impartiran a l'Arbreda els dies 10, 11 i 17 de juny, de 10 a 12 hores. Requereix inscripció prèvia.

TRAGINER DE JOCS

Una de les activitats de Traginer de Jocs

Tir amb arc, jocs d'habilitat, de punteria, malabars i un circuit viari els diumenges 28 de maig i 11 i 18 de juny, d'11.30 a 13.30 hores, a l'Arbreda.

JOGUINES SENSE GÈNERE

Taller familiar per a un consum no sexista de les joguines. El dissabte 10 de juny, d'11 a 12 hores a l'Arbreda.