On Catalunya

PLANS PER A AQUEST CAP DE SETMANA

Què pots fer a Barcelona el cap de setmana del 12 al 15 de maig

Et proposem la pel·lícula 'Alien: Covenant', l'obra de teatre sobre l'escriptor Jaime Gil de Biedma i l'exposició 'La música d'Andy Warhol'

fcasals38284445 eurovision170508194533

fcasals38284445 eurovision170508194533

3
Es llegeix en minuts

Barcelona està plena de plans per a aquest cap de setmana, del 12 al 15 de maig. No et perdis cap activitat de la selecció que et proposem de la millor oferta d'oci de la ciutat. Com, per exemple, l'estrena de la pel·lícula 'Alient: Covenant', visitar la 6a edició de la 'Festa Pallasso!' amb la família o on disfrutar de la gala d'Eurovisió amb el millor ambient.

EL MÉS: L'EXPOSICIÓ SOBRE ANDY WARHOL EN EL LOOP FESTIVAL I EL CICLE DE CINE POLONÈS DE MARTIN SCORSESE 

Un dels 5 millors plans per a aquest cap de setmana és la nova edició del LOOP, el festival de videoart. On destaca l'exposició sobre la relació de Andy Warhol amb la música. A partir d'aquest divendres dia 12 es podrà visitar, en Can Trinxet de L'Hospitalet. I també fins a finals de maig podeu visitar les 'Obres mestres del cine polonès', seleccionades pel mateix  Martin Scorsese, a la Filmoteca de Catalunya.

Més sobre el Loop Festival i cicle de cine polonès.

LA PEL·LÍCULA: 'ALIEN: COVENANT'

T'expliquem les raons per les quals el fenomen àlien segueix triomfant 40 anys després. Una dona heroïna, noves formes de narrar i la desaparició de la línia que separa homes i màquines són algunes de les claus de l'èxit.

On veure 'Alien:Covenant'.

FESTIVALS LITERARIS: PRIMERA PERSONA I CIUTAT LITERAL

Els festivals literaris: Ciutat Literal i Primera Persona coincideixen aquest cap de setmana a Barcelona. Et resumim en 16 conceptes clau el que no et pots perdre d'aquestes dues cites per a ments inquietes

Més sobre l'exposició 'Primera Persona i Ciutat Literal'.

L'OBRA DE TEATRE: 'LES PERSONES DEL VERB. CONTRA JAIME GIL DE BIDEMA' 

A través de les paraules de Jaime Gil de Biedma, una de les millors veus de la generació dels 50, viatgem a l'interior de l'escriptor al Lliure de Gràcia, gràcies a la direcció de Joan Ollé.

Més informació sobre 'Gil de Bidema fet poema al Lliure de Gràcia'.

EN FAMÍLIA: VI FESTA PALLASSO! 

La Pedrera acull aquest diumenge, dia 15 de maig, la seva VI Festa Pallasso! Memorial Joan Busquets. Una nova entrega d'aquesta convenció amb espectacles, tallers, projeccions, jocs i una exposició interactiva per descobrir l'art dels 'clowns'.

Més sobre la VI Festa Pallasso!

ÒPERA: 'LA FILLE DU RÉGIMENT' 

Un dels millors espectacles dels quals pots disfrutar aquest cap de setmana és la nova òpera que s'ha estrenat al Liceu 'La fille du régiment'. L'espectacular tenor Javier Camarena torna a l'escenari del Liceu després de debutar com a duc de Màntua al 'Rigoletto' de Verdi. 

Més sobre el 'La fille du régiment'.

EL RESTAURANT: MEDIAMANGA

Mediamanga, el restaurant germà de Mont Bar amb el qual comparteix edifici al carrer Aribau número 13, no està orientat a les tècniques d'avantguarda, més aviat a donar un toc 'plus' als emblemes de la cuina popular i tradicional. Com, per exemple, el "gloriós" trinxat amb gamba o els tocs de mango i seitons que donen una nova dimensió al salmorejo.

Més sobre el 'Restaurant Mediamanga'.

EURIVISIÓ: 6 LLOCS PER DISFRUTAR DE LA GALA

A Espanya, a Eurovisió se la coneix com "la Champions League dels gais", per aquesta raó a la zona del gaixample de Barcelona s'ofereix una jornada completa de l'emissió del certamen i una ‘postparty’ amb els ‘hits’ més discotequers. Si no n'ets fan, sempre pots fer un Massiel i beure fins que s'acabi la nit.

Més sobre 6 llocs per distrutar d'Eurovisió.

EL PASSEIG: EL CLUB NATACIÓ BARCELONA 

El waterpolista professional Gabi Hernández ens recomana un dels seus racons preferits, el seu “petit paradís”, on se sent a la glòria, el Club Natació Barcelona. Al club hi ha dues piscines i una d'elles és d'aigua salada a la temperatura del mar.

Més sobre Gabi Hernández i el Club Natació Barcelona

LA RECEPTA: 'BULLIT DE PRIMAVERA 'A LA SANTPOLENCA' DE CARME RUSCALLEDA 

Carme Ruscalleda, propietària del restaurant tres estrelles Michelin Sant Pau, ens ensenya una de les receptes que és “un bon exemple de cuina sana i senzilla”, rap i verdures amb la tècnica del bullit.

Notícies relacionades

 

Més sobre El 'bullit' de primavera de Carme Ruscalleda.