On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: l'exposició sobre Andy Warhol al LOOP Festival i el cicle de cine polonès a càrrec de Martin Scorsese

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Warhol i la música

Entre les propostes de la nova edició del LOOP,  el festival de videoart, destaca Silver songs. La música d’Andy Warhol, exposició sobre la relació de l’artista pop amb la música. Es podrà visitar des d’aquest mateix divendres, dia 12, a Can Trinxet de l’Hospitalet.


Polònia, via Scorsese

Fins al 31 de maig es poden veure Obres mestres del cine polonès a la Filmoteca de Catalunya. La selecció del cicle va a càrrec de Martin Scorsese i inclou meravelles com 'La clepsidra', de Wojciech Has (foto), un trip surrealista i oníric ­ideal per a fans de Terry Gilliam.


Condemna de l’estalinisme

Libros del Asteroide ens porta 'El meteorólogo', novel·la recent de l’escriptor d’esquerres Olivier Rolin. En aquest relat recupera la figura d’Aleksei Feodsevitx, el ­primer cap del Servei ­Meteorològic de la Unió Soviètica, acusat de traïció al règim i víctima del terror estalinista.

Duo clàssic de Mali

Amadou i Mariam es van conèixer el 1975 en un institut per a joves cecs de Bamako (capital de Mali) i no van trigar a formar parella musical. Les seves melodies pop i ritmes irresistibles han creuat fronteres. Avui, divendres, dia 12, presenten les seves noves cançons a la sala BARTS (21.00 hores).


Supergrup al·lucinogen

De la unió (millor que ben avinguda) de membres de Stereolab, Tame Impala i Acid Mothers Temple, sorgeix Aquaserge, banda psicodèlica progressiva que s’ha superat a si mateixa amb el disc Laisse ça être. El dijous dia 18, a les 21.30 hores, assalten La [2] de l’Apolo.


OFF

Notícies relacionades

Per l’amor de Déu

Conegut pels seus grans himnes emo-pop, Paramore ha decidit fer un gir a la seva música i provar amb els sons tropicals en les seves noves cançons. Tothom té dret a canviar, però aquesta metamorfosi no se’ls posa del tot bé. Els preferíem més punks.