On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: el culte al cafè de l'Independent Barcelona Coffee Festival i el cicle de cine i música 'Melòmans'

_MEDIA_5

_MEDIA_5

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Dies de gran cine

Encara queda tot el de setmana per disfrutar del programa selecte del D'A Film Festival. Es pot riure ('Victoria'), patir a gust ('Fixeur') o deixar-se hipnotitzar ('Le secret de la chambre noire'). Hi ha sessions a l'Aribau Club i al CCCB.


'Hits' a dojo

L'últim disc de Future Islands es deia 'Singles' i era ple de… potencials 'singles'. El nou té un altre nom, 'The far field', però és una altra demostració de la facilitat del grup 'synthpop' per construir tornades màgiques. Actuen dissabte, dia 6, a la sala Razzmatazz.


Cafemania

Pau Arenós assegura que l'ideal són tres: dos al matí i un després de dinar. George Clooney, segons sembla, en pren quatre. I algun més pot caure si es visita l'IBCF (Independent Barcelona Coffee Festival), avui divendres, dia 5 (només professionals), i dissabte, dia 6, a l'Espacio 88 (Pamplona, 88).


La vida de Brian (Wilson)

El Centre Cultural Albareda (carrer d'Albareda, 22) ha programat 'Melòmans', un cicle dedicat a la relació cine-música que inclourà un debat posterior. Dijous, dia 11 (a les 19.30 hores), es podrà veure 'Love & mercy' (a la foto), amb Paul Dano com a Brian Wilson de Beach Boys. L'entrada és gratuïta.


Clàssic semiocult

L'editorial Periférica ha tingut el bon gust de recuperar 'Querida niña', la primera novel·la d'Edith Olivier, cosina de l'actor Laurence Olivier, per més senyes. Un clàssic a reivindicar dels anys 20, una mena de fosc conte de fades per a adults, sobre una amiga imaginària ­ressuscitada.


OFF

Notícies relacionades

Blondie sense ganxo

Així que comença a sonar 'Heart of glass' a la ràdio es pensa «vaja, això és el que se'n diu una cançó perfecta». No es pot pensar el mateix amb les cançons del seu nou àlbum, 'Pollinator' (nom lleig): no són 'hits', només intents de 'hit'. I cuinats amb vips poc inspirats.