On Catalunya

RETRATS BCN

L'Ateneu Barcelonès crea addicció

La viatjanta tarragonina Elisa Bessa assegura que deu molt a Barcelona i a aquesta associació

fcasals38129757 retratsbcn elisa170421120046

fcasals38129757 retratsbcn elisa170421120046

1
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARTORELL

Elisa Bessa. Consultora, experta en màrqueting i innovació, fotògrafa de formació científica (farmàcia bioquímica) i viatjant.

"Els meus avis vivien a Barcelona i anava sovint a veure'ls, però no vaig descobrir la ciutat fins que als 18 anys vaig venir a estudiar-hi. Barcelona m'ha vist créixer. Gran part del que soc és gràcies a aquesta ciutat, a la gent que he conegut i a tot el que he viscut. Sempre m'ha agradat perdre'm pel centre i descobrir racons i personatges. Des de bars canalles fins a l'església de Santa Maria del Mar. Encara que el meu lloc és, sens dubte, l'Ateneu Barcelonès, situat en una casa senyorial del 1796 del carrer Canuda.

Notícies relacionades

Aquesta associació va ser creada fa més de 150 anys per ser un dels principals centres de debat intel·lectual. Em vaig enamorar de l'Ateneu en aquells temps en què anava a estudiar a la seva biblioteca, modernista, ¡espectacular! Aquí va començar la meva aventura i la meva addicció per aquesta ciutat. Encara que he viatjat bastant i he viscut fora, sempre hi torno i sempre sento que Barcelona és la meva ciutat".

https://cescsales.com/