On Catalunya

RETRATS BCN

Albert Riba, una mica mamut i molt 'sapiens'

El conferenciant es retrata al parc de la Ciutadella, on recorda la importància de l'emprenedoria

fcasals37862067 bcnretrats170329173751

fcasals37862067 bcnretrats170329173751

1
Es llegeix en minuts
Núria Martorell

Albert Riba, emprenedor, conferenciant i comunicador.

De petit sempre m'agradava anar a jugar al parc, xutar la pilota, córrer, pujar al tobogan... distreure'm amb els amics. Amb 29 anys, jugar a la ciutat d'Igualada se'm feia avorrit i vaig descobrir l'emprenedoria, la creativitat i un nou món on poder seguir jugant però, és clar, amb joguines diferents, persones diferents i un parc nou. Els meus jocs eren altres i el que buscaven era convertir les meves inquietuds en accions, en reptes, en aprenentatges i en tot el que em permetés fer realitat els meus somnis.

Ara potser et preguntaràs ... Albert, ¿i a tu Barcelona, què et va aportar? Un nou BAR on conèixer gent nova. Un nou CEL que em permet volar més alt. Una nova ONA que em convida a viure i reviure.

¿I el parc de la Ciutadella? Un espai per on passava cada dia quan anava a posar en marxa la meva empresa i on pensava que si em quedava quiet, plorant, sense fer res, acabaria com el pobre mamut, trist, de pedra i extingit.

Notícies relacionades

Gràcies a aquest nou espai, el meu mamut interior s'ha fet molt més petit però el tinc sempre allà, per recordar d'on vinc i on vull anar. I ara, amb 44, quan tinc dubtes, penso en aquest espai i em pregunto: ¿Mamut o Sapiens?

https://cescsales.com/