On Catalunya

ON / OFF

Cinc coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: la festa de la literatura a Kosmopolis i el gran Minifestival de Música Independent de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Documental commovedor

El cicle Els millors films de l'any 2016 de la Filmoteca rescata 'Foc al mar', el documental sobre la crisi de refugiats que va obtenir l'Os d'Or a la Berlinale. La confirmació d'un cineasta: Gianfranco Rosi. Es podrà veure el divendres dia 24, a les 19.45 h.


Fotografia de primer ordre

I de primera mà: el que pretén el mercat UtopiaMarkets Photo és acostar fotògrafs i compradors. A més de grans fotos (com aquesta de Lluc Queralt), s'hi podran adquirir tota mena de productes lligats a aquest univers. Dies 24, 25 i 26, a l'espacio Utopia 126 (carrer de Cristóbal de Moura, 126). 


Gran minifestival

El veterà Minifestival de Música Independent de Barcelona (ja en la seva 22a edició) compta aquest any amb la presència de Luke Haines, antic líder de The Auteurs. I, a més: Linda Guilala, Helen Love… Dissabte dia 25, a partir de les 17.30 hores, a La Capsa del Prat.


Cita surf

El surf és més que un esport, és una cultura. A l'Arnette Surfcity Festival no hi haurà surf pròpiament dit, però sí una exposició d'art contemporani -amb peces com aquesta de la foto, d'Adrian Rodd-, música en directe, activitats… A Fabra i Coats, el dia 25 de març. 


Trobada de cevells

Dos dels escriptors (no només) policíacs més importants dels nostres dies, John Banville (àlies Benjamin Black) i Pierre Lemaitre, es reuneixen a Kosmopolis per parlar sobre la novel·la negra i el seu paper so­cial. Divendres dia 24, a les 20.15 h, al Hall del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). 


OFF

Notícies relacionades

Discret Blunt

Es fa difícil col·locar Blunt a l'apartat Off. L'home cau bé, sobretot pels seus enginys a Twitter. Però pel que fa a la música… El seu nou disc, 'The afterlove', abunda en desencerts tous, alguns, compostos per aquest fan de Barcelona anomenat Ed Sheeran.