On Catalunya

EN FAMÍLIA

¡Feliç (i original) festa!

Els aniversaris es poden celebrar a casa, com tota la vida, o al 'chiquipark', com s'estila ara. Però també es poden buscar opcions més originals i, sobretot, al gust de l'homenatjat. Com aquestes

3
Es llegeix en minuts
Imma Muñoz

Pastís, espelmes, amics, regals, família. I l'homenatjat, és clar. Aquests són els elements bàsics de tota festa d'aniversari i tampoc faltaran en les que us proposem a continuació. Però això és tot el que tindran en comú amb les de tota la vida (les que posaven de cap per avall el menjador de casa) o amb les que més s'estilen ara (les de 'chiquipark'). Agafeu el pastís amb les dues mans, que venen revolts. Revolts, i aventures amb pirates, i desaparicions, i descensos en tirolina. Que volem aniversaris feliços, sí, però també originals i al gust dels que fan anys.

PER A AVENTURERS

Aventures al Bosc Urbà. JAVIER LIANO

Veuràs amb quines ganes agafen els teus convidats els bocates després d'haver-se despenjat per xarxes, haver saltat al buit, haver lluitat contra el balanceig de ponts suspesos i haver solcat l'aire agafats a una liana. Tot això i més és el que ofereix el Bosc Urbà del Fòrum, obert a qualsevol persona de més de 3 anys amb ganes de viure una aventura adrenalínica sense sortir de la ciutat, i on pots celebrar, a més, el teu aniversari. Hi ha tres circuits segons el nivell de dificultat de les activitats: el taronja, per a nens de 3 a 8 anys; el blau, a partir de 8 anys i més d'1,35 m d'altura, i el vermell, a partir d'11 anys i més d'1,45 m. Les tres opcions, informa la seva web, inclouen un pica-pica, i costen 15 euros, la taronja, i 17, les altres dues, per nen.

PER A LLAMINERS

El teu fill se sentirà com Willy Wonka guiant els seus amics pel regne de la xocolata. Si celebreu el seu aniversari al Museu de la Xocolata disfrutaran d'una visita guiada de 45 minuts pel recinte, on descobriran tots els seus secrets, que podran posar en pràctica en un taller d'elaboració de figuretes de xocolata. I per berenar, melindros amb xocolata o, ja que estem d'aniversari, pastís de... xocolata. Els aniversaris del museu estan pensats per a grups de nens d'entre 4 i 12 anys (15 com a mínim, 25 com a màxim) i duren 2 hores. El preu: a partir de 16,70 euros per nen. Tota la informació, aquí.

Taller al Museu de la Xocolata. JORDI COTRINA


PER A LLAMINERS... I A MÉS AMANTS DE LA CUINA

¿I què tal si a la festa, a més de degustar deliciosos dolços, els elaborem nosaltres? Aquesta és la proposta de Çukor, un obrador especialitzat en llaminadures artesanals que organitza tallers per a nens i adults que es poden convertir, si l'ocasió ho requereix, en originals festes d'aniversari. El requisit: que hi hagi com a mínim 9 convidats (el preu són 18 euros per assistent, que baixen a 16 a partir del desè, segons informen a la seva pàgina), i reservar reservar amb temps: tenen l'agenda plena.

PER A FARANDULERS

Si el teu fill és dels que no perdonen una sessió de cine cada cap de setmana, pots celebrar el seu aniversari fent que surti a la pantalla. A més de convidar els seus amics a disfrutar d'una pel·lícula, als cines Texas veurà la seva vida en el curtmetratge personalitzat que la sala realitza per a l'ocasió a partir de les fotos facilitades pels familiars, i que es projecta abans del film. Acabada la pel·lícula, tindrà una estona per bufar les espelmes d'un pastís cortesia de la casa al vestíbul. ¿El preu d'aquesta sessió tan especial? El de les entrades (3 euros per nen), les crispetes i/o refrescos que consumeixin si ho desitgen, i el cost del muntatge del vídeo personalitzat, que depèn de la seva complexitat (per a més informació 93 348 47 70).

Notícies relacionades

Una altra opció és celebrar-ho al teatre. Si a la teva festa vindran un mínim de 10 nens d'entre 3 i 9 anys, Teatreneu et proposa que els convidis a veure l'espectacle 'Magia Kids' (dissabte, 18.00 hores) després de berenar, una hora abans, al bar de la sala. El preu de la festa: 15 euros per nen (9 de l'espectacle i 6 del pica-pica). I, sí: el nen que fa anys pujarà a l'escenari.

PER A ASPIRANTS A BUCANER... AMB DOBLONS

L'advertència s'ha de fer per endavant: el pla és molt xulo, però està a l'abast de poques butxaques. Es diu Pirates Cruise, i es tracta d'una aventura corsària davant les costes de Barcelona, amb casaques, pegats, sabres i unces de rom, que en el cas de les festes infantils es converteixen en inofensius refrescos acompanyant el pastís. Tot, durant 2 hores i a 75 euros per barba en temporada baixa.

Temes:

En família