On Catalunya

EL MUSEU IMAGINARI

Paula Jornet, PAVVLA, a la teteria La Clandestina

imunoz36026938 barcelona  24 10 2016 per a la secci  museo imaginario de l 161031140926

imunoz36026938 barcelona 24 10 2016 per a la secci museo imaginario de l 161031140926 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
Imma Muñoz

"Si pogués posar qualsevol cosa en un museu, hi posaria tot el Gòtic. Encara que al caminar pels seus carrers un ja es pot sentir una mica com si estigués en un museu. És un lloc carregat d'història, i pots aprendre molt sobre història, art, política, simplement passejant pels seus carrers i aixecant el cap".

Ho diu Paula Jornet -PAVVLA quan agafa la guitarra, Ariadna Guitart quan es cola als menjadors de mig Catalunya en la sèrie 'La Riera'-, a qui la fascinen les melodies que li canten les pedres del barri. "El so d'una guitarra espanyola, o d'un violí, o les veus angelicals que ressonen per les parets dels carrers foscos i estrets... Són l'ambientació perfecta per al Gòtic i li donen un encant que fa que sempre em vingui de gust perdre-m'hi".

Notícies relacionades

És normal que Jornet, i sobretot PAVVLA, adori els seus sons: la música és, amb la interpretació, la gran passió d'aquesta noia d'uns 20 anys que va començar a escriure cançons per fer fugir les angoixes quan era una adolescent i, després de passar una temporada a la Gran Bretanya formant-se i rodant-se en petites sales, avui veurà arribar a les botigues el seu primer disc, 'Creatures', gravat amb el segell gironí Luup Records. S'haurà d'esperar fins al desembre per escoltar-la presentant-lo a Barcelona (serà a la sala BeGood, el 9 de desembre).

A l'espera d'aquella data, i per celebrar l'arribada al món del primer treball, una passejada per aquest barri que li agrada tant amb una parada al lloc que, per a ella, recull millor la seva essència: la teteria La Clandestina. Encara que no per prendre te: els seus batuts de xocolata i plàtan són la perdició de l'artista.