Música

La nova cançó de Rosalía, ‘LLYLM’, busca consolidar-la com a estrella total

Al juliol va veure la llum el seu èxit més gran en solitari fins al moment, ‘Despechá’, del qual al desembre va publicar una versió amb Cardi B

La nova cançó de Rosalía, ‘LLYLM’, busca consolidar-la com a estrella total
2
Es llegeix en minuts

A punt de complir-se el que ha sigut el seu any més triomfal a nivell internacional, Rosalía publica la mitjanit d’aquest divendres un nou tema que sembla que certificarà la seva condició d’artista global amb títol i part de la seva lletra en anglès, ‘LLYLM (Lie like you love me)’.

«‘Y es que hoy es carnaval, yo soy de aquí y tú eres de allá, lo diré en inglés y me entenderás’», canta l’artista entre palmells en un nou fragment de 35 segons d’aquesta cançó amb què aquest dijous ha volgut escalfar encara més el llançament, que ja està com un dels temes del moment en xarxes com Twitter.

Es tracta dels versos que interpreta just abans de la tornada, íntegra en l’idioma de Shakespeare, i que ja havia presentat als seus seguidors: «‘I don't need honesty / Baby, lie like you love me, lie like you love me / Cover me in a dream. I’ll be yours, our fantasy / Who need the honesty / Baby, lie like you love me, lie like you love me / Maybe the happy end becomes real enough for me’».

No és la primera vegada que Rosalía compon en anglès però sí la primera vegada que publica en solitari una cançó en aquest idioma, ja que va ser coautora i cointèrpret de ‘Barefoot In The Park’, un tema del 2019 en el qual cantava amb el músic britànic James Blake, i també de la nova versió que va gravar de ‘Blinding Lights’ amb The Weeknd el 2020.

Així mateix, al seu primer àlbum, ‘Los Angeles’ (2017), va incloure una reinterpretació d’‘I See Darkness’, original de Will Oldham també interpretada anteriorment per Johnny Cash.

‘LLYLM (Lie like you love me)’ arribarà només deu mesos després de la publicació del seu aplaudit tercer disc d’estudi, ‘Motomami’ (2022), situat per la crítica especialitzada entre el millor de la collita musical mundial de 2022.

Notícies relacionades

Lluny d’acomodar-se, en la seva tendència a nodrir cada poc temps amb novetats l’interès dels seus seguidors, al juliol va veure la llum el seu èxit més gran en solitari fins al moment, ‘Despechá’, del qual al desembre va publicar una versió amb Cardi B.

La primera notícia sobre ‘LLYLM’ (Lie like you love me)’ va arribar a través de Tik Tok, on va pujar a principis de gener un fragment gravat mentre passejava amb barco al Japó junt amb el seu nòvio, Rauw Alejandro, tot i que va ser eliminat ràpidament i uns dies més tard en va pujar un altre, però a soles.