Intercanvi de llibres

Sánchez regala a Illa un llibre sobre Simone Weil, la pensadora francesa que va lluitar per la II República

Simone Weil, una jove filòsofa, fusell a l’espatlla, en la Guerra Civil espanyola

Sánchez regala a Illa un llibre sobre Simone Weil, la pensadora francesa que va lluitar per la II República

EFE

1
Es llegeix en minuts
EFE

El president del Govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha mantingut aquesta tarda una reunió informal amb el líder del PSC, Salvador Illa, a la llibreria La Central del barri barceloní de l’Eixample, una cita que han aprofitat per intercanviar-se llibres i que s’ha produït després de la cimera hispanofrancesa.

Segons fonts coneixedores del contacte consultades per EFE, la cita, en què han pres un cafè a la llibreria del carrer Mallorca de Barcelona, ha durat uns 45 minuts.

Notícies relacionades

Pedro Sánchez ha regalat a Salvador Illa el llibre ‘La columna’ d’Adrien Bosc. Per la seva banda, el primer secretari del PSC ha obsequiat el president amb les novel·les ‘Tríptico de la tierra’, de l’autora catalana Mercè Ibarz, i ‘Paseos con mi madre’, del també català Javier Pérez Andújar.

La reunió entre els dos dirigents socialistes s’ha produït després que se celebrés la cimera hispano-francesa amb la participació de 20 ministres espanyols i francesos, una cita a la qual també ha assistit durant uns minuts el president de la Generalitat, Pere Aragonès, concretament a la recepció al costat de Sánchez i altres dirigents al president francès, Emmanuel Macron.