Gira mundial

La banda de heavy metal Iron Maiden visitarà Espanya el 2023

El grup actuarà a Barcelona, Múrcia i Bilbao el juliol de l’any que ve

La banda de heavy metal Iron Maiden visitarà Espanya el 2023
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La coneguda i aclamada banda de heavy metal Iron Maiden ha anunciat la seva gira mundial ‘The Future Past Tour 2023’, que inclourà tres concerts en territori espanyol.

Segons ha confirmat la promotora Madness Live, la banda britànica trepitjarà Espanya al juliol del 2023: el dia 18 al Palau Sant Jordi (Barcelona), el 20 a l’Estadi Enrique Roca (Múrcia) i el 22 al Bizkaia Arena (Bilbao). Aquest nou ‘tour’ serà la continuació de ‘Legacy of the Best Tour’, una gira de dos anys amb la qual van disfrutar al màxim repassant tota la seva carrera.

Notícies relacionades

En el comunicat també es detalla que la banda presentarà el seu viatge en el «temps cap al Japó feudal» que reflecteix en ‘Senjutsu’, el seu últim disc, però també farà una menció especial en revisitar el seu disc ‘Somewhere in Time’, de 1986, i interpretarà els altres clàssics del grup.

Venda d’entrades

Les entrades es podran adquirir a la web Madnesslive.es i es posaran a la venda el 3 de novembre a les 10 del matí, però hi haurà una prevenda per als membres del seu club de fans el 2 de novembre. La web detalla que els preus aniran des dels 65 euros més despeses de gestió. Els interessats només podran obtenir un màxim de 4 entrades per usuari en prevenda i 6 entrades per usuari i targeta en la venda general

Temes:

Concerts