Concerts

¿Quan actuarà Blink-182 a Barcelona?

La banda es reuneix 10 anys després i farà la gira més llarga de la història de la banda

¿Quan actuarà Blink-182 a Barcelona?
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La famosa banda Blink-182 ha anunciat el retorn als escenaris després de 10 anys sense col·laborar entre ells. D’aquesta manera, Tom Delonge torna a formar part del grup musical i junt amb Mark Hoppus i Travis Barke faran la gira més llarga de la història de la banda.

Notícies relacionades

La gira vindrà de la mà d’un nou tema titulat ‘Edging’ que s’estrena avui 14 d’octubre, i tindrà lloc als Estats Units, Llatinoamèrica, el Canadà, el Regne Unit i Europa. El grup de pop-punk farà dos concerts a Espanya: el 3 d’octubre del 2023 al Wizink Center de Madrid i el 4 d’octubre al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Els fans tindran l’oportunitat de comprar les entrades el 17 d’octubre a les 11.00 hores a la pàgina web de Live Nation i Ticketmater.es en cas que no n’hagin pogut adquirir en la prevenda el 12 i 13 d’octubre. El preu de les entrades per als seients reservats ronda entre els 45 i els 75 euros, les de pista frontal 85 euros, les de pista normal 60 euros i es poden trobar paquets vip a partir de 145 euros. Les despeses de gestió no s’inclouen en aquests preus.

Temes:

Música Concerts