Música

Depeche Mode a Barcelona: quan i com comprar les entrades per al concert

La banda britànica serà una dels caps de cartell de la pròxima edició del Primavera Sound

MD89. Madrid, 06/02/06.- El líder de Depeche Mode, David Gaham, durante el concierto que la banda de pop electrónico ofreció hoy en el Palacio de Deportes de Madrid, dentro de la gira Touring The Angel, en la que presenta el disco Playing the angel. EFE/Alberto Martín

MD89. Madrid, 06/02/06.- El líder de Depeche Mode, David Gaham, durante el concierto que la banda de pop electrónico ofreció hoy en el Palacio de Deportes de Madrid, dentro de la gira Touring The Angel, en la que presenta el disco Playing the angel. EFE/Alberto Martín / ALBERTO MARTÍN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Depeche Mode actuarà el 2 de juny del 2023 a Barcelona, en el marc de la pròxima edició del Primavera Sound, en què serà cap de cartell. Labanda britànica ha confirmat un recital el 9 de juny a Madrid, les dues úniques dates a Espanya, segons ha confirmat l’organització del festival. 

La banda va anunciar a Berlín la publicació del seu nou àlbum, ‘Memento mori’ i una gira mundial que suposarà el seu primer pas pel festival i el primer tour de Dave Gahan i Martin L. Gore com a duo després de la mort del tercer integrant del grup, Andrew Fletcher.

Venda d’abonaments i accessos VIP

Notícies relacionades

El Primavera Sound se celebrarà de l’1 al 3 de juny al Parc del Fòrum de Barcelona i del 8 al 10 de juny a la seu de la Ciutat d’Arganda del Rey (Madrid).

Una vegada revelat el primer cap de cartell del Primavera, dijous vinent es reactivarà la venda d’abonaments i abonaments VIP per a l’edició de Barcelona i Madrid, a un preu de 260 euros i 480 euros, respectivament, i per temps limitat a la web del festival.