Sèrie de NBC

Mor un treballador de ‘Ley y orden’ per un tret durant el rodatge

Les autoritats han confirmat que la víctima era a l’interior d’un vehicle a la zona residencial de Greenpoint quan va ser assaltat

Mor un treballador de ‘Ley y orden’ per un tret durant el rodatge
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Johnny Pizarro, vigilant de l’aparcament de les instal·lacions de rodatge de ‘Ley y orden’, ha mort aquest dimarts a la matinada després de rebre un tret en un assalt durant la gravació de la sèrie de l’NBC. La víctima, un home de 31 anys procedent de Queens, ha sigut assassinat mentre estava assegut en un cotxe en el set de rodatge, segons informes de la policia de Nova York.

Per ara, els avenços en la investigació només han permès revelar la identitat de la víctima, que havia quedat reservada fins a comunicar la tragèdia a la família. L’assaltant i autor del crim, però, segueix encara pròfug.

Commoció a l’equip

Les autoritats novaiorqueses han confirmat a la revista Deadline que Pizarro era a l’interior d’un vehicle a la zona residencial de Greenpoint quan li van disparar, a les 5.15 hores del matí. L’home va ser traslladat immediatament a Woodhull Hospital Center, a Brooklyn, on va ser declarat mort a les 6.00 hores.

Notícies relacionades

«Ens va entristir molt i ens va commocionar sentir que un dels membres de la nostra tripulació ha sigut víctima d’un crim aquest matí i ha mort com a resultat», va dir una portaveu de l’NBC i Universal Television. «Estem treballant amb la policia local mentre continuen investigant. El nostre cor està amb la seva família i amics i els demanem que respectin la seva privacitat durant aquest temps», han manifestat en un comunicat conjunt de les dues cadenes.

Després de conèixer-se la tràgica notícia, la gravació de la tercera temporada de ‘Ley y orden’, que s’estrena al setembre, es va aturar per complet. Aquesta sèrie, dirigida per Bryan Goluboff, segueix els detectius de l’Oficina de Control del Crim Organitzat mentre treballen per desmantellar les empreses il·legals a Nova York.

Temes:

Armas