Músic clau

El rocker argentí Charly García, a l’hospital amb pronòstic «reservat»

L’artista, de 70 anys, va patir una «cremada extensa» en un accident domèstic

El rocker argentí Charly García, a l’hospital amb pronòstic «reservat»
1
Es llegeix en minuts

Charly García, un dels símbols fundacionals del rock argentí, va ser internat en un centre sanitari després de tenir un «accident domèstic» i el seu pronòstic es manté «reservat», segons confirma aquest dimecres l’agència de comunicació de l’artista.

En un comunicat, l’agència informa que el músic de Buenos Aires està ingressat a l’Institut Argentí de Diagnòstic i Tractament des del 22 de febrer passat, a causa d’una «cremada extensa en el membre inferior esquerre ocasionada per un accident domèstic». Per aquest motiu, durant aquestes últimes dues setmanes García va requerir «múltiples cures per l’equip de cirurgia plàstica», a més de patir «complicacions clíniques» pròpies d’aquest mal.

«El seu pronòstic és reservat. Continuarà amb el mateix pla terapèutic», assenyala l’agència de comunicació, incloent un agraïment del músic a tot el personal sanitari que l’està tractant.

Himnes generacionals

Autor d’himnes generacionals com ‘Demoliendo hoteles', 'Rezo por vos' i 'Nos siguen pegando abajo’, García amb prou feines ha trepitjat els escenaris durant els últims dos anys pel seu mal estat de salut.

Notícies relacionades

La seva última aparició pública va ser el 23 d’octubre passat amb motiu del seu 70 aniversari, quan el músic va fer un concert davant centenars dels seus seguidors al Centre Cultural Kirchner de Buenos Aires.

Durant les últimes dues dècades, García ha estat ingressat en múltiples ocasions, l’última –abans de l’actual– el 2020, per un quadro febril i dificultats respiratòries. 

Temes:

Argentina