Cine

‘Spider-Man’ i ‘Scream’ lideren la taquilla nord-americana

  • Les dues cintes es reparteixen els espectadors, seguides de ‘Sing 2’ , ‘Redeeming love’ i ‘The king’s man’

‘Spider-Man’ i ‘Scream’ lideren la taquilla nord-americana

EFE

1
Es llegeix en minuts
EFE

En una setmana sense estrenes importants, Spider-Man: No way home’ va tornar a liderar la taquilla dels cines nord-americans gairebé dos mesos després de la seva estrena, tot i que seguida molt de prop per l’última pel·lícula de la saga ‘Scream’. La pel·lícula del superheroi aràcnid va recaptar 14 milions de dòlars durant el sisè cap de setmana en cines, que se sumen a una recaptació total de 720 milions i la converteixen en la quarta pel·lícula més taquillera de la història als EUA, només per darrere d’‘Avatar’ (2009), ‘Vengadores: Endgame’ (2019) i ‘Star Wars: Episodi VII – El despertar de la força’ (2015).

Notícies relacionades

Per la seva part, després d’arribar al primer lloc la setmana passada, ‘Scream’ va baixar al segon esglaó en les opcions del públic i va ingressar 12,4 milions de dòlars. ‘Scream’ ha tornat amb èxit als cines en el 25è aniversari del seu debut, amb una cinquena entrega que compta amb bona part del repartiment original –Neve Campbell, Courteney Cox i David Arquette– i en què Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett agafen el relleu de Wes Craven –mort el 2015– en la direcció. La pel·lícula de terror va recaptar 34 milions de dòlars en la seva estrena de la setmana anterior, considerablement millor que la de l’última entrega de la franquícia, ‘Scream 4’, que el 2011 va ingressar només 18,7 milions i va ser un sonor fracàs.

Finalment, l’animada ‘Sing 2’ es va situar com a tercera opció amb 5,7 milions de dòlars, per davant de ‘Redeeming love’, que va acumular 3,7 milions, i ‘The king’s man’, amb un 1,7 milions.