Dol en la comèdia

El comediant i actor Louie Anderson mor de càncer als 68 anys

Es va donar a conèixer a ‘El príncipe de Zamunda’ i va guanyar el seu tercer Emmy amb la sèrie ‘Baskets’

El comediant i actor Louie Anderson mor de càncer als 68 anys

REUTERS/Kyle Grillot

1
Es llegeix en minuts
EFE

El comediant i actor nord-americà Louie Anderson va morir als 68 anys aquest divendres a causa del càncer que patia, va informar el seu representant. L’estrella de la sèrie de televisió ‘Baskets’ (2016) es trobava ingressat en un hospital de Las Vegas per rebre tractament d’un limfoma des de principis de setmana, segons va confirmar el seu agent, Glenn Schwartz, a CNN i a la revista ‘Variety’.

Des de 1980, la seva presència a la petita pantalla nord-americana ha sigut una constant, i va obtenir el seu tercer Emmy el 2016 com a millor actor de repartiment per la sèrie de televisió ‘Baskets’, que va protagonitzar Zach Galifianakis.

Un altre dels programes més reconeguts d’Anderson va ser ‘Life with Louie’ (1995-1998), una sèrie de dibuixos animats sobre si mateix quan era nen. També seran recordats els seus papers especials en sèries com ‘Tocados per un ángel’ (1994), ‘Scrubs’ (2001), i a la gran pantalla amb ‘El príncipe de Zamunda (1988). També va participar amb un petit paper en la mítica comèdia ‘Todo en un día’, amb Matthew Broderick.

Notícies relacionades

Com a presentador de televisió, es va encarregar de conduir una versió més recent del conegut concurs nord-americà ‘Family Feud’, entre 1999 i 2002.

En la seva faceta de còmic, Anderson va realitzar gires regulars per tot el país fent riure centenars de persones que el seguien des de feia més de quatre dècades. 

Temes:

Obituaris