Plans

Cartellera de cine: estrenes i recomanacions del cap de setmana del 3 de desembre

  • No us perdeu cap d’aquestes pel·lícules que es poden veure a les pantalles de cine i sigueu els primers a comprar les entrades per a les estrenes

Cartellera de cine: estrenes i recomanacions del cap de setmana del 3 de desembre
4
Es llegeix en minuts

Aquesta setmana hi ha una gran varietat de pel·lícules en els cines de Barcelona, des de les pel·lícules més divertides per als petits de la casa fins a pel·lícules plenes de drama i traïcions. Algunes de les pel·lícules que no us hauríeu de perdre abans que desapareguin de les sales de cine són les següents:

Estrenes de la setmana

  • Tengamos la fiesta en paz de Juan Manuel Cotelo

  • Fue la mano de Dios de Paolo Sorrentino

  • Black Box de Yann Gozlan

  • Sis dies corrents de Neus Ballús

  • El amor en su lugar de Rodrigo Cortés

  • La familia perfecta d’Arantxa Echevarria

  • Clifford, el gran perro rojo de Walt Becker

  • Cazafantasmas: más alláde Jason Reitman

  • Matrix (1999) de Lilly i Lana Wachowski

  • El sueño de Sigena de Jesús Garcés Lambert

  • Nido de víboras, de Kim Yong-hoon

Per a totes les edats

  • Encanto de Jared Bush, Charise Castro Smith i Byron Howard

La pel·lícula explica la història d’una família extraordinària, els Madrigal, que viuen amagats a les muntanyes de Colòmbia en una casa màgica situada en un enclavament anomenat Encanto. Gràcies a la màgia d’Encanto tots els nens de la família tenen un do únic, superforça, poder curatiu, fins i tot el de parlar amb els animals. Però, hi ha un membre de la família que no té cap do, la Maribel. Quan descobreix que la màgia d’Encanto està en perill, decideix que ella, l’única Madrigal normal, és l’última esperança per salvar el poder de la seva extraordinària família.

  • El refugio de Macarena Astorga

Tot comença amb dos germans petits atents al costat de la xemeneia escoltant una nova història del seu avi, tot i que potser tot el que explica no és del tot una fantasia.

Una estrella del cine en hores baixes i un galant emergent (molt ben acompanyat) que amenaça de desplaçar l’anterior gràcies als artificis de l’agent de tots dos; la propietària de l’hotel de l’alta muntanya i la seva extravagant i esbojarrada germana, propulsora d’una de nova i peculiar disciplina barreja de ioga i fengshui; un grup de nens amb ganes de divertir-se, però també de descobrir secrets ocults; un grum taciturn que tot ho veu; i un tremend temporal que els deixarà aïllats dies abans de Nadal...

¡Un cap de setmana en què tot pot passar... i en el qual passarà de tot als nostres estimats protagonistes!

Drama

  • La casa Gucci de Ridley Scott

Aquest drama criminal explica la història real de la família Gucci i l’assassinat el 1995 de Maurizio Gucci (Adam Driver), net del fundador de l’imperi de la moda. La mort d’aquest va ser ordenada per la seva exdona Patrizia Reggiani (Lady Gaga), coneguda com la «vídua negra d’Itàlia», ja que aquest la va trair tenint una aventura amb la seva amiga de la infància Paola Franchie (Camille Cottin). En aquest drama ple de traïcions amoroses i familiars, es revela la veritat del que va passar amb aquesta adinerada família.

  • La hija de Manuel Martín Cuenca

Irene (Irene Virgüez Filippidis) de quinze anys viu en un centre per a menors infractors. S’acaba de quedar embarassada i està decidida a canviar de vida amb l’ajuda de Javier (Javier Gutiérrez), un dels educadors del centre que es guanya la seva confiança. Javier li ofereix anar a viure amb ell i la seva dona Adela (Patricia López Aranaiz) a la casa que tenen en un paratge aïllat i agrest de la serra perquè així pugui portar a bon terme l’embaràs. No obstant, la condició que li imposen és que accepti entregar-los el nadó quan aquest neixi. Aquest feble pacte pot veure’s compromès en el moment en què Irene comença a sentir com a seva la vida que porta al seu interior.

  • Lamb de Valdimar Jóhannsson

María (Noomi Rapace) i Ingvar (Hilmir Snær Guðnason) són una parella que viuen aïllats amb el seu ramat de bens en una illa d’Islàndia. Quan descobreixen un misteriós nounat a la seva granja, decideixen quedar-se’l i criar-lo com el seu propi fill. Aquesta nova perspectiva de crear una família els porta molta felicitat, tot i que també podria destruir-los ja que la naturalesa els té reservada una última sorpresa...

Acció

  • Resident Evil: Bienvenidos a Raccoon City de Johannes Roberts

Notícies relacionades

En aquesta nova adaptació al cine dels videojocs de Capcom. ens trobem la que abans va ser la puixant ciutat del gegant farmacèutic Corporació Umbrella com un lloc agonitzant del mitjà oest americà. L’èxode de la companyia ha deixat la ciutat a punt de l’abandonament, a més de tenir un gran perill gestant-se sota la superfície. Quan aquest mal es desencadena, només un grup de supervivents podrà unir-se per destapar la veritat darrere d’Umbrella i arribar vius al matí següent.

  • Antim: The Final Truth de Mahesh Manjrekar

La història explica l’enfrontament entre un oficial de policia i un gàngster. Explora les dures condicions que enfronten els agricultors que empenyen alguns d’ells cap al crim.