Twitch

Ibai Llanos i Piqué reuneixen més de 600.000 espectadors en el Balloon World Cup

  • El Perú es va emportar el títol derrotant Alemanya a la final del Mundial de Globus i Espanya va ser tercera guanyant el Brasil en el partit pel bronze

Ibai Llanos i Piqué reuneixen més de 600.000 espectadors en el Balloon World Cup

Twitch

1
Es llegeix en minuts

Ibai Llanos i Gerard Piqué aconsegueixen el rècord d’espectadors en el primer Mundial de Globus al reunir més de mig milió de persones en directe a la plataforma de Twitch. En el torneig participaven 32 jugadors de diferents països que es disputaven un Prize Pool de 20.000 euros per a tots els participants.

Piqué i Ibai Llanos van anunciar en un vídeo de Youtube que tenien la intenció d’organitzar un mundial després de veure un vídeo viral d’uns germans nord-americans jugant a casa seva: «Amics, és de globus. Una competició que en algun moment tots hem fet a casa», explicava Ibai. «És veritat que és de globus i sembla una fumada, que ho és. Però volem que la gent representi el seu país en el Mundial de Globus», concretava Piqué.

Ràpidament el futbolista i l’‘streamer’ van treure línies de roba dedicades al mundial per patrocinar el torneig. Finalment el Balloon World Cup es va fer realitat i hi van ser presents col·laboradors com Cristóbal Soria, Alfredo Duro, Ander Cortés, Nacho Tellano, Rafa Guerrero i Jorge Dalessandro. Aquest primer torneig ha adquirit el format d’un partit de futbol en el qual no ha faltat cap detall, des dels analistes fins a l’àrbitre i el VAR.

Convidats VIP

Els protagonistes del primer Balloon World Cup no només van ser Ibai Llanos i Piqué, també Shakira i els seus fills, que van assistir, com a convidats VIP a l’esdeveniment. No obstant, abans d’acudir-hi van estar escalfant motors a casa seva per arribar preparats al torneig.

Guanyadors del Balloon World Cup

Notícies relacionades

El representant peruà, Francesco de la Cruz, va acabar emportant-se el campionat després de derrotar a la final l’alemany Jan Spieß per 6-2. Poc abans, en el partit pel tercer lloc, el jugador espanyol Jan Franquesa va aconseguir la medalla de bronze imposant-se per 6-4 al brasiler Diego Mendez en l’encreuament amb més gols de tot el torneig.

Els Estats Units, que era el país favorit per classificar-se, van caure en primera ronda davant Cuba en un duel apassionat.