AVENÇ DE CONTINGUT

Tot el que vam aprendre amb l’esdeveniment fan de Netflix

  • Un resum del més interessant anunciat durant l’esdeveniment ‘Tudum’ de tres hores durant la tarda de dissabte

Tot el que vam aprendre amb l’esdeveniment fan de Netflix

Netflix

2
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

¿Tudum? Sí, Tudum. O potser, per entendre’ns millor, ‘Tu-dum’. Així és com, segons Netflix, s’escriu el so que sents al principi de cada una de les seves sèries o pel·lícules. I així és com van decidir anomenar el seu primer esdeveniment fan global (o sigui, digital), un programa de tres hores en ‘streaming’ per «entretenir i retre homenatge als seus fans», però també segurament per mirar d’agilitar un ritme de noves subscripcions que ha baixat notablement durant el primer i segon trimestres del 2021. Aquí un resum del més interessant après durant aquests cent vuitanta minuts d’avenç de continguts.

1. La quarta temporada de ‘Stranger things’ serà encara més retro

1. La quarta temporada de ‘Stranger things’ serà encara més retroEssencialment perquè, en principi, se’ns explicaran les coses estranyes que passen a la família Creel cap als anys 50. Un nou ‘teaser’ ens va introduir en el passat de la seva llar, una localització clau per als nous episodis, que arribaran en algun moment del 2022.

2. Jason Bateman continua sent un gran còmic

2. Jason Bateman continua sent un gran còmicPot ser que hàgim vist la seva faceta dramàtica a ‘Ozark’, que també produeix i, en ocasions, dirigeix, però en la seva participació en l’esdeveniment va fer un bon acudit: durant l’última i quarta temporada de la sèrie (prevista per al 2022), els Byrde obren un centre d’estètica i desenvolupen una escuma que canvia les seves vides per sempre. A alguns ja ens sembla bé com a clímax. 

3. La sèrie sobre Kanye es dirà ‘Yeen-yuhs’

En part perquè ‘Genius’ ja estava agafat i perquè fa temps que Kanye és, Ye, a seques; a finals d’agost va presentar els papers per canviar-se el nom oficialment. Segons Netflix, la sèrie serà «un retrat íntim i revelador de l’experiència de Kanye, i alhora un intent de capturar els seus dies formatius i un cop d’ull a la seva vida actual com a marca global i artista». A sota, un fragment del seu metratge d’arxiu: Kanye fent ‘freestyle’ amb Mos Def en els vells bons temps.

4. ‘Sex education’ tindrà quarta temporada

Notícies relacionades

La mena de primícia que no sorprèn ningú, però que a ningú amarga la tarda tampoc. La sèrie no podia acabar a la tercera temporada: hi ha una tensió sexual central no resolta i el pobre Otis (Asa Butterfield), malgrat com s’ha portat amb la Ruby (Mimi Keene), mereix un final més semblant al d’‘Adventureland’.

5. ‘'A través de mi ventana’ arribarà el 4 de febrer del 2022

I fa olor de fenomen adolescent. D’acord amb l’avenç, el català Marçal Forés (‘Animals’, ‘Amor eterno’) s’ha marcat una pel·lícula estilitzada i atractiva a partir del fenomen literari iniciat per Ariana Godoy a Wattpad, la mateixa plataforma en què van néixer ‘Mi primer beso’ i ‘After’. Que el seu repartiment es compongui essencialment de gent bonica i amb les hormones a flor de pell acabarà d’obrar el ‘boom’.

Temes:

Sèries Cine