Promogut per Banderas

Roben la caixa del festival Starlite a Màlaga després del concert de Nathy Peluso

  • Els lladres es van emportar amb un carretó la caixa forta amb la recaptació

GALA BENÉFICA DEL STARLITE

GALA BENÉFICA DEL STARLITE / Dani Pérez (EFE)

1
Es llegeix en minuts

La caixa del festival de música Starlite a Marbella (Màlaga) va ser robada la matinada passada després de la celebració del concert de l’argentina Nathy Peluso, que va congregar centenars de joves de tot el país, segons han confirmat des de l’organització de l’esdeveniment.

Els fets van tenir lloc cap a les quatre de la matinada, quan al recinte, que tanca a les dues per les restriccions establertes a causa de la pandèmia, ja només quedaven alguns treballadors i el personal de seguretat.

Els lladres van aprofitar per actuar un moment en què bufaven fortes ràfegues de vent i el festival es va quedar sense llum, deixant a les fosques l’auditori de La Cantera de Nagüeles i inoperatius alguns dels sistemes de videovigilància amb què compta.

Els lladres van forçar les caixes petites en què hi havia part de la recaptació dels serveis de menjar, beguda i entrades que ofereix el festival; i se’n van emportar una altra, més grossa, amb l’ajuda d’un carretó del tipus dels utilitzats per al repartiment de mercaderies petites.

Notícies relacionades

Des de l’organització de l’Starlite, que ja ha notificat els fets a la policia, han indicat a Efe que desconeixen la quantitat exacta que van sostreure i es mantenen expectants respecte als resultats de les investigacions que es portin a terme.

Starlite, patrocinat per l’actor Antonio Banderas i que cada any presenta una gala a Marbella en què reuneix molts famosos, és un esdeveniment solidari que recapta diners per a projectes benèfics de la Fundació Starlite, sobretot per a nens i famílies desfavorides.