Ensurt mèdic

Bob Odenkirk (‘Better call Saul’): «Vaig patir un petit atac de cor»

L’actor, que es va desmaiar aquesta setmana durant el rodatge de la sèrie ‘Better call Saul’, va explicar a Twitter que la seva malaltia no va requerir cirurgia

better-call-saul-season-5

better-call-saul-season-5

1
Es llegeix en minuts

L’actor Bob Odenkirk ha reconegut que va patir un «petit atac de cor» i que no va requerir cirurgia, després que es desmaiés aquesta setmana durant el rodatge de la sèrie ‘Better call Saul’ a Nou Mèxic. Odenkirk va revelar en el seu compte de Twitter la seva condició mèdica i va tenir paraules d’agraïment per al personal que el va atendre, a l’assenyalar que «van saber arreglar el bloqueig sense necessitat de cirurgia».

«Em costarà una mica recuperar-me, però aviat hauré tornat», va afegir l’intèrpret, que va agrair igualment l’«allau d’amor» que ha rebut.

El protagonista de ‘Better call Saul’, de 58 anys, es va desmaiar dimarts en el rodatge de la sèrie i va ser immediatament assistit per l’equip de la producció televisiva. El portal TMZ, que va informar dimarts en primícia del desmai de l’actor, va assegurar dimecres que Odenkirk va estar inconscient durant les primeres hores del seu ingrés en un hospital d’Albuquerque.

Dimecres, els representants de l’artista van dir a mitjans com TMZ i la revista ‘The Hollywood Reporter’ que Odenkirk estava «estable».

Notícies relacionades

A Odenkirk li va arribar la fama pel paper de l’advocat Saul Goodman en l’aclamada sèrie ‘Breaking bad’ (2008-2013). L’èxit del seu personatge el va portar a tenir la seva pròpia sèrie derivada, que amb el títol ‘Better call Saul’ ha impulsat encara més la carrera d’Odenkirk. ‘Better call Saul’ es va estrenar el 2015 i s’acomiadarà amb la seva sisena temporada, que és la que estan rodant ara. Al marge de la televisió, Odenkirk va presentar aquest any als cines el violent i cru ‘thriller’ d’acció ‘Nadie’.

Els actors Bryan Cranston i Aaron Paul, que van ser companys d’Odenkirk a ‘Breaking bad’, van expressar a les xarxes socials la seva preocupació per l’estat de salut de l’actor, que van considerar un amic.

Temes:

Sèries