Als 64 anys

Mor Carmelo Martínez, exvocalista de La Década Prodigiosa

Va ser un dels membres més coneguts del conjunt musical nascut el 1985 que va arribar a la fama interpretant pupurris de cançons que havien sigut èxits en anys anteriors

Mor Carmelo Martínez, exvocalista de La Década Prodigiosa

CAPTURA VIDEO

1
Es llegeix en minuts
EFE

El cantant Carmelo Martínez, que va ser vocalista del grup La Década Prodigiosa que va representar Espanya a Eurovisió 1988, ha mort als 64 anys, sense que de moment hagi transcendit la causa de la mort.

«Un gran ésser humà que recordarem sempre», diu el missatge publicat a Twitter pel segell Sonogrand Music, amb el qual va treballar en el passat, un dels perfils oficials que s’han fet ressò de la notícia, com també l’Arxiu de RTVE.

Martínez va ser un dels membres més coneguts de La Década Prodigiosa, un conjunt musical nascut el 1985 que va arribar a la fama interpretant pupurris de cançons que havien sigut èxits en anys anteriors.

Notícies relacionades

Martínez, que es va incorporar a la formació el 1986 i s’hi va mantenir fins al 1989, va ser un dels vocalistes que van representar Espanya a Eurovisió 88 amb un tema original, ‘Made in Spain (La chica que yo quiero)» amb el qual van acabar en onzena posició.

La Década Prodigiosa, llavors un octet, va haver de reduir la seva alineació per a la seva participació en el festival, ja que les regles només permetien que a l’escenari hi pugessin un màxim de sis persones. Martínez va ser escollit llavors com una de les veus principals i va passar a formar part així de la història del certamen.

Temes:

Obituaris