Videojocs

Dead Space: la nova versió del clàssic de terror serà exclusiu per a la generació actual

Dead Space: la nova versió del clàssic de terror serà exclusiu per a la generació actual
1
Es llegeix en minuts

Durant l’últim EA Play Live, Electronic Arts va anunciar oficialment el ‘remake’ de ‘Dead Space’, que es va mostrar mitjançant un breu ‘teaser’ on es revela el projecte desenvolupat per Motive Studios. L’equip canadenc amb seu a Mont-real està millorant l’experiència de la primera entrega amb l’objectiu d’aprofitar al màxim les actuals tecnologies en consoles i PCs de nova generació.

‘Dead Space’ estarà disponible per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC. No s’han anunciat versions per a PS4 i Xbox One, ja que la producció pretén aprofitar a plena potència el motor de joc Frostbite, conegut per utilitzar-se en els principals jocs d’EA com ‘FIFA’ i ‘Battlefield’, a més d’explorar a fons les característiques de les consoles de nova generació. Amb tot això, la revisió del clàssic de terror espacial promet brindar fidelitat visual i impressionants millores de joc, tot l’anterior sense apartar-se del contingut original.

Notícies relacionades

A ‘Dead Space, prenem el control d’Isaac Clarke, un enginyer al qual s’encomana la missió de reparar una enorme nau estel·lar, l’USG Ishimura. Però la tripulació de la nau ha sigut infectada per una plaga alienígena i ara està sol amb les seves eines i les seves habilitats d’enginyeria mentre intenta descobrir el que es va esdevenir a bord de l’Ishimura. «Tenim un equip apassionat que està enfocant aquest ‘remake’ com una carta d’amor a la franquícia. Tornar a l’original i tenir l’oportunitat de fer-ho a les consoles de nova generació entusiasma tots els membres de l’equip», afirma Phillippe Ducharme, productor sènior. EA confia el projecte a Motive Studios, equip conegut pel seu destacat treball en el mode història de ‘Star Wars: ‘Battlefront 2’ i ‘Star Wars: Squadrons’.

La presentació s’ha acompanyat d’un vídeo, que no es pot qualificar de «revelador», ja que no mostra cap parcel·la del nou joc, de fet, limita el seu temps a reproduir una seqüència carregada d’un ambient molt claustrofòbic amb un «necromorf» i una breu participació de l’intrèpid enginyer Isaac Clarke per tancar amb magnificència el material promocional. ‘Dead Space’ arribarà per a Xbox Series X|S, PlayStation 5 i PC, desafortunadament no s’han concretat plans de llançament per al joc. Ens mantindrem alerta.

Temes:

Videojocs