Festival d’Estiu de Barcelona

‘Transverse Orientation’ cancel·la funcions per un cas de Covid

L’edició anterior del Grec es va fer sense cap suspensió d’aquest tipus i en l’actual ja són sis els espectacles afectats, dos d’ells internacionals

A1-117392965.jpg

A1-117392965.jpg / Julian Mommert (EPC_EXTERNAS)

1
Es llegeix en minuts

‘Transverse Orientation’, el muntatge de Dimitris Papaioannou, ha cancel·lat funcions a causa d’un cas de Covid-19 a la companyia. Totes les entrades venudes estaven per a les dues funcions que quedaven aquesta nit i demà. El Mercat de les Flors ni tan sols ha obert les portes al públic, ha comunicat a la gent que anava arribant que se li tornarien els diners de l’entrada.

És la sisena producció amb un contagi a l’equip i aquest matí també s’ha anunciat la cancel·lació per un altre positiu en Covid a ‘Annobón’, una coproducció amb l’Institut del Teatre i Fora de Quadre que estava prevista per als dies 16, 17 i 18 a l’Espai Lliure.

Notícies relacionades

L’anterior edició del Grec es va fer sense cap suspensió d’aquest tipus, no es van registrar contagis a les companyies. En l’actual, no obstant, ja són sis els espectacles afectats. Dos d’aquests han sigut produccions internacionals, ‘Trasverse Orientation’ i ‘FIQ’, espectacle d’una companyia de circ de Tànger que va cancel·lar la setmana passada. La suspensió es va anunciar el mateix dia de la primera de les dues actuacions previstes al Teatre Grec.

Anteriorment, l’Auditori va haver de suspendre l’espectacle de Marina Herlop ‘Pairidaeza’, les funcions del qual s’han traslladat a setembre. La Sala Flyhard també va haver de parar les representacions de ‘L’habitació blanca’ i el Tantarantana, les de ‘Combat de negre i de gossos’.

Temes:

Grec Dansa