Test fallit

París suspèn dos concerts de prova per falta de voluntaris

  • Les actuacions previstes a Cabaret Sauvage i La Machine del Moulin Rouge no van aconseguir reunir les 4.000 persones necessàries per posar a prova les mesures anti Covid-19

PRIMAVERA EN PARÍAS

PRIMAVERA EN PARÍAS / IAN LANGSDON (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Els dos concerts programats per a aquest dissabte a París per avaluar la transmissió de la Covid-19 en una discoteca entre persones vacunades van haver de ser suspesos per falta de prou voluntaris. Els seus organitzadors van indicar en un comunicat que un dels principals reptes d’aquest assaig era aconseguir 4.000 persones d’entre 18 i 65 anys.

Les dues actuacions estaven previstes de les 23 fins a les sis hora local (de 21.00 a 04.00 GMT) al Cabaret Sauvage i a La Machine del Moulin Rouge i comptaven amb la participació d’artistes com Laurent Garnier o Kiddy Smile.

La xifra assolida, que no va ser detallada, «no és suficient perquè l’estudi pugui aportar resultats concloents en l’actual context epidèmic», van assenyalar a la web ‘Reviens la nuit’ (’Torna la nit’), nom que havia rebut la iniciativa.

Prova postergada

Notícies relacionades

L’equip científic, logístic i artístic va dir que continuava mobilitzat perquè aquest projecte pugui tenir lloc en una data posterior, «quan les condicions necessàries per a la seva celebració siguin favorables».

«Sento moltíssim no poder ser amb vosaltres aquesta nit. Recolzo profundament els vostres esforços i hi seré a la pròxima», va dir Garnier en un missatge a Instagram dirigit als organitzadors, entre els quals hi ha l’agència ANRS Malalties Infeccioses, que depèn del Ministeri de Sanitat.