Contratemps

Harrison Ford, ferit durant el rodatge d’Indiana Jones 5

L’actor, a punt de complir 79 anys, ha hagut d’abandonar la gravació de la nova aventura de la saga de l’intrèpid arqueòleg al Regne Unit

Harrison Ford, ferit durant el rodatge d’Indiana Jones 5
1
Es llegeix en minuts

Harrison Ford, que aviat complirà 79 anys, s’ha lesionat l’espatlla durant una escena d’acció de la pròxima aventura d’Indiana Jones. El veterà actor haurà de deixar de filmar temporalment, ha anunciat Disney aquest dimecres.

«Durant l’assaig d’una escena d’una baralla, Harrison Ford s’ha lesionat l’espatlla. La producció continuarà mentre s’avalua el tractament adequat, i el programa de filmació es reconfigurarà si és necessari en les pròximes setmanes», explica un portaveu de Disney en un comunicat, que no donava més detalls sobre les circumstàncies de l’accident o la gravetat de la lesió de l’actor.

La producció del cinquè i últim episodi de les aventures de l’intrèpid arqueòleg Indiana Jones va començar el mes passat al Regne Unit sota la direcció del cineasta James Mangold (‘Le Mans 66’). La pel·lícula s’estrenarà l’estiu del 2022.

Accident el 2014

Harrison Ford ja s’havia lesionat el 2014 a Londres en el set d’‘El despertar de la força’. La seva cama es va trencar després de ser colpejat i aixafat per la porta hidràulica del ‘Falcó Mil·lenari’, la nau espacial del seu personatge Han Solo a la saga ‘Star Wars’.

Notícies relacionades

La producció de la cinquena entrega d’Indiana Jones, anunciada el 2016, ha acumulat retards, i la tornada de Harrison Ford en el paper protagonista va ser confirmada el desembre del 2020 per Disney, de la qual Lucasfilm n’és filial.

Va ser el 1981 quan Harrison Ford es va posar per primera vegada el barret d’arqueòleg a ‘A la recerca de l’arca perduda’, sota el lideratge de Steven Spielberg.

Temes:

Cine