Cine

Diego Boneta, Gloria Estefan i Andy Garcia, junts a ‘Father of the Bride’

  • Warner prepara una versió llatina de la comèdia clàssica de 1991 que va protagonitzar Steve Martin

Diego Boneta, Gloria Estefan i Andy Garcia, junts a ‘Father of the Bride’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor Diego Boneta, que dona vida a Luis Miguel a la sèrie de Netflix sobre el famós cantant, acompanyarà Gloria Estefan i Isabela Merced en la versió llatina de la comèdia ‘Father of the Bride’ que estan preparant Warner Bros. i el director mexicà Gaz Alazraki. El diari ‘The Hollywood Reporter’ va avançar aquest dilluns el fitxatge de Boneta per a aquest projecte, que reunirà diversos intèrprets llatins de diferents generacions com Andy Garcia i Adria Arjona.

A finals d’abril, la mateixa Estefan va confirmar el rodatge de la nova pel·lícula, que s’inspirarà en una comèdia de 1991. «La meva resposta va ser un ‘sí’ contundent al rebre la invitació per acompanyar el meu bon amic, el talentós Andy Garcia, en una nova versió plena d’humor, cor i molt sabor de la pel·lícula clàssica ‘Father Of The Bride’», va escriure la cantant en el seu compte d’Instagram.

Notícies relacionades

Steve Martin va protagonitzar amb èxit ‘Father of the Bride’, en la qual un pare es resistia a veure com la seva filla es casava amb l’amor de la seva vida i s’allunyava de la llar familiar. En aquesta popular comèdia d’embolics, que mostrava a més totes les dificultats que comporta organitzar i planejar un casament, també van aparèixer Diane Keaton, Martin Short i Kimberly Williams-Paisley sota la direcció de Charles Shyer.

El 1995 es va estrenar una seqüela, ‘Father of the Bride Part II’ que va comptar amb la tornada de tot l’elenc i en la qual, en lloc d’embolics per un casament, els problemes a la família arribaven per un embaràs. No obstant, la pel·lícula de 1991 de Martin, que en aquells anys era un dels actors més populars de Hollywood, es tractava en realitat d’un «remake» d’una cinta amb similar premissa i mateix títol de 1950 que van encapçalar Spencer Tracy, Elizabeth Taylor i Joan Bennett a les ordres del cineasta Vincente Minnelli. Aquesta primera cinta de ‘Father of the Bride’ va aconseguir tres nominacions als Oscars (millor pel·lícula, millor actor per a Spencer Tracy i millor guió per a Frances Goodrich i Albert Hackett), però finalment no va poder emportar-se a casa cap estatueta.