Premis de cine

Salma Hayek també serà presentadora als Globus d’Or

  • Laura Dern, Jamie Lee Curtis i Angela Bassett s’hi incorporen junt amb la mexicana a la llista d’estrelles que anunciaran els guanyadors

salma

salma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Salma Hayek figura entre els últims fitxatges per a la llista de presentadors de la 78a edició dels Globus d’Or, que es van retardar dos mesos a causa de la pandèmia i que se celebraran diumenge amb una gala en gran mesura virtual.

L’Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood (HFPA), que organitza cada any aquests guardons, va donar a conèixer aquest dijous a Twitter una nova relació d’estrelles que participaran en la cerimònia revelant els noms dels guanyadors.

A més de l’actriu mexicana, l’HFPA també ha inclòs avui entre les seves noves incorporacions Laura Dern, Jamie Lee Curtis i Angela Bassett.

Aquestes quatre artistes s’uneixen a les figures de Hollywood ja anunciades per als Globus d’Or en els últims dies: Joaquin Phoenix, Renée Zellweger, Awkwafina, Cynthia Erivo, Kristen Wiig, Annie Mumolo, Margot Robbie, Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Kevin Bacon, Kyra Sedgwick, Anthony Anderson, Tiffany Haddish, Kenan Thompson, Kate Hudson, Sterling K. Brown, Susan Kelechi Watson, Rosie Pérez, Bryce Dallas Howard, Christian Slater i Chris Meloni.

Amy Poehler i Tina Fey, des de Los Angeles i Nova York, respectivament, seran les mestres de cerimònies d’aquests Globus d’Or molt singulars a causa de la crisi del coronavirus i que no comptaran, entre altres coses, amb la tradicional alfombra vermella plena d’estrelles.

Més enllà que Poehler i Fey presentaran aquests premis per quarta vegada, se sap molt poc de com seran els Globus d’Or en aquesta ocasió.

Dues pel·lícules de Netflix, ‘Mank’ (sis candidatures) i ‘The trial of the Chicago 7’ (cinc mencions), lideren les nominacions en cine per als Globus d’Or.

Notícies relacionades

Per darrere se situen, amb quatre candidatures per cap, ‘Promising young woman’, ‘The father’ i ‘Nomadland’, que és el gran favorit per a aquesta estranya temporada de premis a Hollywood.

Netflix també va dominar els apartats de televisió, on ‘The crown’ (sis candidatures) ‘Schitt’s creek’ (cinc nominacions) i ‘Ozark’ (quatre mencions) figuren com les sèries amb més opcions d’estatueta.

Temes:

Globus d'or