No substituiran Chadwick Boseman

Disney prepara ‘Wakanda’, una sèrie derivada de ‘Black Panther’

El producte bussejarà al paradís africà de l’Univers Marvel

Disney prepara ‘Wakanda’, una sèrie derivada de ‘Black Panther’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Disney va confirmar aquest dilluns que entre els seus pròxims plans figura l’estrena d’una sèrie derivada de ‘Black Panther’, el superheroi negre de Marvel, que portarà per títol ‘Wakanda’ en referència al paradís on transcorre la història original.

«Ryan Coogler, que va coescriure i dirigir l’aclamat èxit mundial ‘Black Panther’ i actualment treballa en la seqüela, desenvoluparà una nova sèrie de televisió basada en el Regne de Wakanda per a Disney+», va confirmar la companyia en un comunicat remès a EFE.

La ficció, de la qual es desconeixen detalls de la trama, es convertirà en el segon projecte sobre ‘Black Panther’ després de la tràgica mort del seu protagonista Chadwick Boseman per un càncer de còlon.

L’acord amb Coogler comprèn també la creació d’altres formats fora de la franquícia de superherois.

Marvel no substituirà Chadwick Boseman a ‘Black Panther II’

Tant a la nova sèrie com a la segona pel·lícula, els guionistes no buscaran un substitut per a Boseman, tal com va anunciar fa uns mesos el director de Marvel Studios, Kevin Feige.

«La representació que Boseman va fer de ‘Black Panther’ és icònica i transcendeix qualsevol iteració del personatge en el passat de Marvel, per aquesta raó no repetirem el personatge», va dir durant una presentació per a inversors del grup empresarial The Walt Disney Company.

Feige va afegir que per «honrar el seu llegat» continuaran «explorant el món de Wakanda i tots els personatges» que van aparèixer a la primera pel·lícula.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, van aclarir els dubtes sobre ‘Black Panther II’, prevista per a l’estiu del 2022, amb una trama que continuarà la cinta del 2018, que va recaptar 1.347 milions de dòlars i es va convertir en un emblema d’orgull per a la comunitat negra.

Boseman va morir als 43 anys per un càncer de còlon del qual es va tractar en secret durant el rodatge de diverses pel·lícules en els últims anys, cosa que va afegir encara més commoció entre els seus companys de Hollywood.