Nou projecte

C Tangana ensenya ‘tracklist’ i col·laboracions del seu nou disc

  • El Madrileño reuneix llegendes del pop llatí en el seu imminent pròxim àlbum

zentauroepp55765130 icult201105180040

zentauroepp55765130 icult201105180040

1
Es llegeix en minuts

C Tangana ha compartit la ‘tracklist’, amb les seves respectives col·laboracions, del seu imminent pròxim disc. Això que serà la posada de llarg d’El Madrileño, aquest nou rol que l’artista ha desenvolupat a partir de coses que ha anat madurant amb el temps. Des del seu ésser romàntic fins a la seva passió folklòrica. Còmode en la polèmica i amb un motor que carbura molt bé en la promoció, Antón Álvarez ha estat deixant anar pistes, pinzellades, sobre l’àlbum. Des d’una ‘playlist’ amb cançons que han inspirat el disc fins a, ahir a la nit, directament el ‘tracklist’. L’anunci: en un tovalló.

Són 14 cançons de les quals quatre ja han vist la llum en forma de ‘single’ (‘Nunca estoy’, ‘Demasiadas mujeres’, ‘Tu me dejaste de querer’ i ‘Comerte entera’). Quatre cançons que són també quatre focus que apunten directament a aquest llançament. La seva voluntat, tampoc descobrim res, que l’àlbum l’escolti com més gent millor. I amb aquestes quatre bales creia que aconseguiria el seu propòsit. Sembla que així serà.

Notícies relacionades

L’àlbum, sense data oficial encara, és ple de col·laboracions en el que és un viatge pel pop llatí de la mà de moltes de les seves llegendes. Autors espanyols com Kiko Veneno, a més dels ja coneguts La Húngara i el Niño de Elche en el superèxit ‘Tu me dejaste de querer’. Però també de totes les latituds del continent americà. Al disc són presents l’uruguaià Jorge Drexler i l’argentí Andrés Calamaro. I caribenys, com el mític José Feliciano, de Puerto Rico, i el bolerista cubà Eliades Ochoa. També hi són els mexicans Ed Maverick, Carin León i Adriel Favelas (junts a ‘Cambia!’) i Omar Apollo.

La participació del brasiler Toquinho ja es coneixia arran de la publicació de l’últim avenç del disc, la bossa-nova ‘Comerte entera’. I, entre tanta llegenda, molta expectació posada en el tema ‘Ingobernable’, que anuncia col·laboració ni més ni menys que amb els Gipsy Kings.