Afinada col·laboració

Rosalía i Billie Eilish a ‘Lo vas a olvidar’: el duo més esperat

  • Billie Eilish i Rosalía es retroalimenten en una fascinant col·laboració en què cada una es manté fidel al seu estil però connecten

1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

Suggerent, atmosfèrica, amb una cosa inquietant i singular. Així és la col·laboració de Rosalía i Billie Eilish el vídeo de la qual ja circula per les xarxes. Cadascú canta en el seu idioma però de vegades l’americana també canta en castellà, en solitari i al costat de Rosalía en aquesta fascinant col·laboració entre dos joves que han irromput amb força en la música. El desacomplexat flamenc de Rosalía i el pop atmosfèric d’Eilish conjuguen amb naturalitat en aquesta obra el videoclip oficial de la qual han gravat a les ordres del premiat Nabil.

La seva fascinant col·laboració es va estrenar a principis d’aquesta setmana al tràiler oficial de la sèrie d’HBO ‘EUPHORIA’ i s’escoltarà aquest dissabte a l’episodi especial ’Part 2: Jules’, que s’estrena aquest dissabte 23 de gener a HBO Espanya.

Notícies relacionades

Tant Rosalía com Eilish han revolucionat el panorama musical. Amb només 19 anys Eilish és un autèntic prodigi que aspira a quatre Grammys. Tres d’ells per la seva cançó ‘Everything I wanted’: Cançó de l’any, Gravació de l’any, Millor interpretació pop solista. I una altra més pel tema oficial del nou film de James Bond ‘No hay tiempo para morir’ com a Millor cançó escrita per a mitjans audiovisuals.

La premiada artista catalana Rosalía, que té gairebé llest el seu nou treball, va tancar el 2020 amb magnificència col·laborant amb Travis Scott, Bad Bunny i The Weeknd i liderant els Latin Grammys per segon any consecutiu.  

Temes:

Rosalía