GUARDÓ

‘Desdémona’ d’Alba Serraute, Premi Zirkólika al millor espectacle en sala

Per primera vegada la gala de lliurament de premis s’ha celebrat sense públic ni nominats a causa de les últimes restriccions del Procicat

1
Es llegeix en minuts
Marta Cervera
Marta Cervera

Periodista

ver +

Alba Serraute ha guanyat el premi a Millor espectacle de circ en sala amb ‘Desdémona’, una fascinant proposta basada en la cèlebre obra de Shakespeare ‘Otel·lo’ amb clown, acrobàcia, dansa i música en directe. Però ni ella ni la resta dels nominats van poder recollir el guardó. Les noves mesures decretades pel Procicat van impedir la presència de públic en la cerimònia de La Nit del Circ realitzada al Mercat de les Flors, una gala amb diverses actuacions que ha sigut retransmesa aquesta nit per les xarxes socials de la revista ‘Zirkólica’ i la Xarxa de Televisions Locals. ‘Lizaña’, de la companyia My!Laika, ha sigut elegit millor Número Acrobàtic i la companyia integrada per joves artistes que va crear ‘Estat d’emergència’, primera producció nacional de circ de Catalunya s’ha alçat amb el premi a Millor Companyia Emergent amb aquesta proposta que actualment està de gira per 17 poblacions catalanes.

Homenatge a Jango Edwards

Notícies relacionades

El veterà Jango Ewards ha sigut homenatjat amb el premi a la Millor trajectòria i el premi del públic ha anat a Pasquale Marino per ‘Bergamotto Show’ de la Companyia Bergamotto. Quant a la resta de disciplines, el premi a Millor espectacle de pallassos ha sigut per a ‘El gran final’, una proposta ambientada en la guerra civil espanyola de Bucraá Circus.

‘Oyun’, original espectacle de malabars fet amb instruments de cuina de Federico Medini, de la Cia. El Fedito, ha sigut elegit millor Espectacle de Carrer i ‘Toca Toc’, de la companyia Cia. PakiPayà, Millor Espectacle de Carpa. Tot un reconeixement a una companyia que debutava amb aquest espectacle lluny del carrer, el seu hàbitat habitual.

Temes:

Circ