RECANVI

Mads Mikkelsen es perfila com a substitut de Johnny Depp a 'Bèsties fantàstiques'

L'actor nord-americà va ser expulsat de la saga cinematogràfica després de perdre el seu judici amb el diari 'The Sun'

zentauroepp55354019 icult mads mikkelsen201112173941

zentauroepp55354019 icult mads mikkelsen201112173941 / JEFF PACHOUD

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Johnny Deep va ser ‘convidat’ per Warner Bros la setmana passada a renunciar a seguir en la franquícia cinematogràfica ‘Bèsties fantàstiques’, després de perdre el seu judici contra el diari ‘The Sun’ per difamació. Però la tercera entrega de la saga ja està programada, de manera que fa falta intèrpret per al paper del mag fosc Gellert Grindelwald, i ràpid.

Notícies relacionades

Segons informa Deadline, Warner Bros ha iniciat les negociacions amb Mads Mikkelsen perquè es faci càrrec del personatge. L’actor danès és, afirma la publicació, la primera opció del director de ‘Bèsties fantàstiques 3’, David Yates.  . Si dilluns passat, el Tribunal Superior de Londres rebutjava la demanda de l’actor contra ‘The Sun’ per difamació, ara Depp acaba de comunicar a través del seu compte d’Instagram que renuncia a seguir en la franquícia cinematogràfica ‘Bèsties fantàstiques’.

Mikkelsen ha intervingut en ‘Doctor Strange’, ‘Rogue one: una historia de Star Wars’, ‘Hannibal’, ‘Polar’, ‘Quantum of Solace’ i ‘Lluita de titans’, entre altres pel·lícules.