VIDEOJOCS

Maggie Civantos participa a 'Más allá de la luz', l'expansió més ambiciosa de Destiny 2

iigo-3

iigo-3

2
Es llegeix en minuts
Laura Roldán / Elsotanoperdido

Ja han passat més de tres anys des que Bungie va llançar al mercat la segona entrega del seu ‘shooter’ en tercera persona ‘Destiny 2’. Després de diversos canvis en el model de subscripció, i com a estudi independent, la desenvolupadora americana està ultimant el llançament de la seva nova expansió, que sota el nom ‘Más allá de la luz’, promet portar MMO d’acció i ciència-ficció a un nou nivell.

El cinquè paquet de contingut ens traslladarà fins a Europa, la lluna gelada de Júpiter, on neix una nova amenaça, però també sorgeix un nou poder: l’estasi. Els guardians podran explorar un univers diferent guiats per la Desconocida, un personatge que torna per primera vegada des de la caiguda del Jardín Negro i que estarà interpretat al nostre país per la coneguda Maggie Civantos. 

Per conèixer nous detalls sobre aquesta enigmàtica Exo i el seu paper en la trama, hem tingut l’oportunitat de xerrar amb la protagonista, que ens ha ofert la seva visió sobre el futur. Maggie reconeix que el treball va ser difícil. «El doblatge va ser molt intens, el vam fer en dos dies. Tot i que comptava amb l’estreta col·laboració del director, vaig haver de treure totes les eines per interpretar-lo. Van ser moltes hores, però al final, compensa»

L’actriu, coneguda pels seus papers en sèries com Las Chicas del Cable o Vis a Vis, reconeix el nivell d’implicació que cal tenir a l’hora de realitzar un doblatge en comparació als seus altres treballs. «Sempre m’implico de la mateixa manera, m’encanta interpretar, i cada treball és una experiència. Aquesta, a més, ha sigut diferent, perquè no he tingut un cos en què recolzar-me, no pots interpretar amb la cara, només tens la veu», apuntava. «El que més m’ha agradat és la força del personatge, malgrat la seva aparença robòtica, no deixa de tenir consciència, ànima i part humana».

Tot i que havia treballat anteriorment en el món del doblatge, reconeix que l’experiència ha sigut bastant satisfactòria. «Havia fet algun doblatge anteriorment, però això és molt més llarg, en un univers molt concret, i en aquest cas també se suma el plus d’aprendre, a la mateixa vegada que anava executant, anava aprenent. Ha sigut un repte meravellós, que segur que repetiria»

Notícies relacionades

A més de la tornada de cares conegudes, ‘Más allá de la luz’ també portarà una nova incursió, ‘La Cripta de la Piedra Profunda’, on els jugadors podran posar a prova la seva capacitat per treballar en equips de fins a sis jugadors, i de passada, obtenir sucoses recompenses. Com és costum en la franquícia, s’incorporaran una gran quantitat d’innovacions, des d’una història molt cuidada i profunda en un món completament inèdit i, per descomptat, un arsenal d’armes completament renovat.

Ja queda menys per submergir-se en aquesta expansió, que recordem que arribarà el pròxim 10 de novembre a PlayStation 4, Xbox One, PC i Google Stadia.

Temes:

Videojocs