La Soledad de Zamora, imatge d'una samarreta d'un grup britànic de heavy-metal

La confraria de Zamora de la Soledad denunciarà l'ús de la imatge de la seva verge associada a un grup de heavy

Demanen que el grup de heavy de la samarreta de la Soledad faci un concert gratis a Zamora

zentauroepp55505773 soc201020191327

zentauroepp55505773 soc201020191327

1
Es llegeix en minuts
J.C.

Estupefacció. Aquest és el sentiment que millor defineix els primers 'setmanasanters' que han conegut per Internet la venda d'una samarreta que té com a imatge principal una estampa de la venerada verge de la Soledad de Zamora. L'assumpte no aniria a majors si no es tractés d'un disseny atribuït a la banda britànica de heavy-metal Bring Me The Horizon, que en les xarxes socials concentra milions de seguidors.

Aquest model, que es pot trobar a les principals botigues de comerç electrònic, com ara Amazon i Aliexpress, teclejant el nom del grup, no es troba, no obstant, en la secció del marxandatge oficial de la banda britànica. Aquest fet fa abocar seriosos dubtes sobre si es tracta d'una samarreta dissenyada per l'equip de la banda de metal o és producte d'algun geni del comerç electrònic. El preu del producte, en funció de la plataforma, fluctua de manera notable. 

No deixa de ser també cridaner que la proposta gràfica s'assembli a una altra samarreta -on s'especifica que es tracta del marxandatge oficial- en la qual apareix una provocativa presumpta monja aixecant el dit del mig d'una de les mans. En realitat, la provocació és el fil conductor de la imatge del grup britànic i es deixa plasmar, clarament, en tots els seus productes.

Notícies relacionades

Bring Me The Horizon, també conegut per les seves sigles BMTH, és un grup que ha evolucionat en els seus estils entorn del heavy i del rock alternatiu. Van néixer a la localitat britànica de Sheffield el 2003 i pertanyen als segells musicals RCA Records i Columbia Records. 

Les primeres reaccions no s'han fet esperar, com la de la tuitaire de Zamora Perra de Satán. Ara bé, ¿com s'ho prendrà la Setmana Santa de Zamora? La confraria de la Soledad ja ha anunciat que denunciarà l'ús de la seva imatge i els ciutadans de Zamora s'han servit d'humor per iniciar una recollida de firmes amb l'objectiu que la banda faci un concert gratuït a Zamora «per rescabalar-se dels seus pecats».

Temes:

Música