ADEU A UN SUPERHEROI

El tuit que va anunciar la mort de Chadwick Boseman és el que ha rebut més 'likes' de la història

«El tuit amb més 'm'agrada'. Un homenatge digne d'un rei», ha anunciat la mateixa xarxa social en al·lusió al personatge de 'Black Panther' que l'actor va interpretar

zentauroepp54685814 file photo  91st academy awards   oscars arrivals   red carp200830095739

zentauroepp54685814 file photo 91st academy awards oscars arrivals red carp200830095739 / Mario Anzuoni

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El tuit que va anunciar la mort de l’actor Chadwick Boseman, protagonista de ‘Black Panther’, s’ha convertit EN la publicació de Twitter que ha rebut més ‘m’agrada’ de tots els temps. El missatge, que va ser compartit el 29 d’agost des del compte de l’actor, estava a punt d’arribar als 6,5 milions de ‘cors’ aquest diumenge 30 d’agost al matí. «El tuit amb més ‘m’agrada’. Un homenatge digne d’un rei», ha tuitejat la mateixa xarxa social.

Boseman havia estat lluitant contra el càncer de còlon des del 2016. L’actor, de 43 anys, va morir a casa seva amb la seva dona i la seva família al seu costat.

«Com un veritable lluitador, Chadwick va perseverar a través de tot i et va portar moltes de les pel·lícules que tant has arribat a estimar», segons la seva família. «Totes van ser filmades durant i entre innombrables cirurgies i quimioteràpia».

Notícies relacionades

L’actor va interpretar figures històriques com el primer afroamericà a jugar en les Grandes Lligues de Beisbol, Jackie Robinson, a la pel·lícula ‘42,’, i el músic funk James Brown a ‘Get on up’.

Però va ser el seu paper de Rei T’Challa en l’èxit de taquilla ‘Black Panther’ el que la seva família va considerar com «l’honor de la seva vida». La pel·lícula va ser un gran èxit de taquilla i va ser vista com un moment decisiu per a la representació a Hollywood