videojocs

Xbox Series X podria marcar el final de Live Gold i l'inici del multijugador gratuït

iigo-2

iigo-2

1
Es llegeix en minuts
Elsotanoperdido

A Microsoft estan estudiant la possibilitat d’acabar amb el model de subscripció Xbox Live Gold i començar a oferir multijugador en línia gratis en els seus dispositius. El moviment ve especulant-se des de fa temps i es reforça amb la desaparició del pla anual del servei.

La necessitat d’abonar una tarifa mensual per participar en els modes en línia ha suposat durant molt temps un punt polèmic en la relació amb les consoles de joc. Si bé és cert que, fins i tot, els jugadors d’Xbox i PlayStation s’hi han arribat a acostumar, en PC el normal és no haver de pagar un suplement per un mode de joc inclòs en la compra del producte.

Notícies relacionades

Fa l’efecte que des de la casa de Redmond estan interessats en posar solució a la situació. No és cap secret que la companyia ha estat invertint agressivament en Xbox Game Pass i que els subscriptors del servei Live Gold veuen com els avantatges disminueixen al mateix ritme que la qualitat dels jocs que es poden descarregar sense cost addicional. Al contrari del que ofereix Xbox Game Pass, que permet accés a una gran biblioteca de jocs, incloses grans estrenes. Però a aquests últims també se’ls exigeix una subscripció Gold per poder jugar en línia.

L’abolició de la subscripció Live Gold suposa una gran notícia, ja que no t’obligaran a pagar de nou per disfrutar de totes les opcions que ofereix un títol. Com us podeu imaginar això marcaria una ruptura amb el passat i, per tant, els subscriptors actuals del servei també podran optar per migrar a Xbox Game Pass per beneficiar-se d’una excel·lent biblioteca de jocs. Tornant la mirada al mercat, el mode multijugador gratis també pot ser un element diferenciador per a qualsevol que tingui dubtes sobre quina plataforma de pròxima generació elegir.

Temes:

Videojocs