FESTIVAL CRUÏLLA XXS

Cancel·lada l'estrena de 'Flotados XL' al Teatre Victòria

La companyia no veia «cap manera viable per estrenar» a BCN davant de la incertesa pel rebrot de la pandèmia

zentauroepp54188361 l exterior del teatre vict ria  on aquest dilluns hi ha un a200721205627

zentauroepp54188361 l exterior del teatre vict ria on aquest dilluns hi ha un a200721205627 / Pere Francesch

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

David Moreno Cia& Cristina Calleja han decidit ajornar l’estrena a Barcelona del seu espectacle ‘Flotados XL’, i han cancel·lat l’actuació al Teatre Victòria el pròxim 28 de juliol dins del Festival Cruïlla XXS. A causa de la «incertesa» provocada per la situació actual, amb els últims rebrots de coronavirus a la ciutat i les restriccions parcials a l’activitat cultural, els artistes «no visualitzen els recolzaments necessaris» per estrenar.

Notícies relacionades

Les dimensions i els costos del seu espectacle de gran format impliquen uns recursos econòmics «inassumibles amb la situació actual», expliquen, ja que les expectatives d’assistència «han disminuït en un pati de butaques molt reduït». L’espectacle podria acabar visitant Barcelona la tardor que ve, apunta la companyia.

Més enllà d’aquesta cancel·lació, el gruix de la programació del Cruïlla XXS segueix ara mateix endavant, segons van confirmar dilluns els seus responsables, després que la Conselleria de Cultura i l’ajuntament avalessin la continuïtat de festivals com el seu, sempre que apliquin mesures sanitàries i amb autorització expressa.