CORONAVIRUS

El Segrià es queda sense Sant Jordi d'estiu al carrer

Llibreters i editors del sector del llibre de la comarca anuncien la cancel·lació del dia del llibre el 23 de juliol a causa de l'empitjorament de la situació sanitària a la zona

zentauroepp54100271 icult200713152239

zentauroepp54100271 icult200713152239

1
Es llegeix en minuts
Anna Abella
Anna Abella

Periodista cultural

Especialista en art i llibres, en particular en novel·la negra, còmic i memòria històrica

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El sector del llibre de la comarca del Segrià ha decidit cancel·lar l’anunciada celebració del Sant Jordi d’estiu al carrer, previst per al 23 de juliol, atesa la situació sanitària a la zona a causa dels brots del coronavirus.

En un manifest firmat per Abacus Cooperativa, Associació Bronca, Caselles Lleida, Edicions El Jonc, Editorial Fonoll, Editorial Mil·lenni, Genet Blau, La Sabateria, Mosaics Llibres i Pagès Editors, que engloba el sector del llibre del Segrià, expliquen que han pres la decisió amb «el convenciment que el més important és garantir la salut de tothom». 

Notícies relacionades

Els signants expliquen que estan treballant en un Sant Jordi de petit format i, «si la situació sanitària ho permet», aviat anunciaran «una programació conjunta, amb activitats digitals i físiques». I afegeixen que «les opcions que els veïns de Lleida tindran al seu abast seran múltiples i totes garantiran estrictament les mesures de seguretat recomanades». 

El sector fa una crida a la comunitat lectora perquè recolzi el Sant Jordi d’estiu a Lleida i el món del llibre «durant tot l’any».  Per això, afegeixen que si els lectors tenien pensat adquirir un llibre aquesta estranya diada no deixin de fer-ho, ja que poden trobar-lo a les llibreries del territori via internet.