REPOSICIÓ

'La jaula de las locas' tornarà al Teatre Tívoli a l'octubre

El premiat musical capitanejat per per Àngel Llàcer i Manu Guix torna a Barcelona la temporada que ve

zentauroepp44909990 barcelona 05 09 2018   icult   una de las escenas de la obra190909123039

zentauroepp44909990 barcelona 05 09 2018 icult una de las escenas de la obra190909123039 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El premiat musical ‘La jaula de las locas’, una producció de Nostromo Live liderada per l’actor i director Àngel Llàcer i pel músic Manu Guix, inspirada en un popular film del mateix títol, es reposarà a l’octubre al Teatre Tívoli de Barcelona per «celebrar la tornada a la normalitat amb el seu cant a l’optimisme i l’alegria de viure». La productora ha informat, mitjançant un comunicat, que l’obra puja a l’escenari una trentena d’artistes, que actuen amb música en directe, amb més de 140 canvis de vestuari, en un muntatge de «gran format».

L’obra, estrenada al Tívoli el 2018 i a Madrid un any després, ja porta més de 300.000 espectadors.  La declaració de l’estat d’alarma va obligar al març a suspendre les funcions de ‘La jaula de las locas’ al Teatre Rialto de Madrid, on el musical estava de temporada i tenia prevista una gira per tot Espanya.

Les entrades es posaran a la venda en les pròximes setmanes i s’aniran anunciant «noves sorpreses» per a les futures representacions.

Notícies relacionades

L’obra narra la història d’una parella gai, formada per Georges, el gerent d’un club nocturn de Saint Tropez, i Zaza/Albin, una estrella del local amb un fill que els anuncia el seu casament amb la filla d’un polític d’un partit ultraconservador.  Dotze actors, vuit ballarins i vuit músics protagonitzen aquesta famosa obra. Escrita per Jean Poiret i estrenada el 1973 com a obra teatral, la peça va triomfar també al cine el 1978, amb Ugo Tognazzi i Michel Serrault com a protagonistes. Anys després, el 1983 es va convertir en un famós musical de gran format a Broadway.

El muntatge, un cant a la llibertat dirigit i interpretat per Llàcer, amb Ivan Labanda com a parella artística a Barcelona, va aconseguir quatre premis Butaca: millor musical, millor vestuari, millor caracterització i millor actor de musical per a Llàcer. «Mi «Millor caracterització» per a Helena Fenoy i Marta Ferrer, «millor disseny de vestuari» per a Míriam Compte, «millor actor de musical» per a Àngel Llàcer i «millor musical» per a... ¡¡La Jaula de las Locas!! llor caracterització» per a Helena Fenoy i Marta Ferrer, «millor disseny de vestuari» per a Míriam Compte, «millor actor de musical» per a Àngel Llàcer i «millor musical» per a... ¡¡La Jaula de las Locas!!