QUÈ PODEU FER AVUI... A CASA

Kids Virtual Party: una aventura infantil per compartir amb família i amics

Els nens han d'ajudar el Conan, un simpàtic gosset, a enlairar la seva nau espacial

Per això hauran de superar diverses proves i desenvolupar valors com la creativitat o el valor

thumbnail

thumbnail

3
Es llegeix en minuts
Eduardo de Vicente
Eduardo de Vicente

Periodista

ver +

Els nens han sigut un dels sectors més perjudicats per la situació actual. No tenen escola, estan una mica mandrosos i apàtics i, almenys, des de fa uns dies poden anar al parc i distreure’s una estona. Però estan cansats dels pesats dels pares i troben a faltar els seus amics o familiars que viuen una mica allunyats de casa seva. La veritat és que es mereixen un premi per la paciència que han tingut i una bona opció familiar és apuntar-se tots junts al Kids Virtual Party, la nova iniciativa per a petits de la gent de Horror Box.

 

 

Per accedir hem de visitar la seva pàgina web i reservar la sessió que vulguem (n’hi ha matinals i a la tarda). L’activitat està pensada per acollir un màxim de vuit participants (edat recomanada de 4 a 9 anys) cadascú a la seva finestra corresponent (tot i que en cada una pot estar reunida tota una família). També hi ha la possibilitat de contractar les vuit cel·les per a un grup d’amics que vulguin jugar junts (molt més divertit) o celebrar un aniversari. En els dos casos el cost és de 15 euros per cada connexió.

El Conan mostra les boles d’energia als nens. / MARIBEL RAMOS

L’experiència es fa a través del programa Zoom (aquest que molts ja han descobert per connectar-se amb els professors i els companys de classe), però si no sabem com fer-ho ens envien les instruccions per instal·lar-lo i disposar d’un ordinador, tablet o mòbil amb webcam i Internet. Pocs minuts abans de l’hora assenyalada ens donaran la clau per accedir. Quan entrem hem d’apuntar els noms dels participants o del grup i esperar que vagin incorporant-se la resta de famílies fins que es completi el plafó.

Un nen mostra el dibuix que ha fet per als seus nous amics. / HORROR BOX

Superant proves en una aventura intergalàctica

És una aventura virtual en què interactuarem en directe amb un simpàtic gosset intergalàctic, el Conan, i els seus amics, la divertida Escama que té un sol ull i CharlieWinie, un ésser taronja que sembla sortit dels Teleñecos. Viatgen en una nau espacial però acaben de tenir una avaria i necessiten combustible per tornar al planeta Pug. Per això requeriran l’ajuda dels nens, que hauran de col·laborar perquè s’encenguin les boles d’energia que poden aconseguir que el seu coet torni a enlairar-se. Cada una d’elles representa diferents valors com l’amistat, la felicitat, la bondat, la creativitat, el compromís o el valor.

 / ÒSCAR DÍAZ / Una mare i el seu fill en ple Kids Virtual Party.

Per obtenir-les, els nois hauran de superar una sèrie de proves com endevinar els noms d’uns personatges, mostrar determinats objectes que tenim per casa, buscar uns gossets en una quadrícula amb un munt de dibuixos, ballar una coreografia que ens ensenya el Conan, cantar, disfressar-se o aprendre una mica d’higiene, tan necessària aquests dies. Sembla una missió fàcil però ¡compte!, una malvada puça de l’espai sideral amb un llarg nas i pinta de bruixa interceptarà les nostres comunicacions i intentarà que el nostre pla fracassi. Per això haurem d’amagar-nos perquè no ens vegi o espantar-la.

Una puça de l’espai sideral intentarà desbaratar els nostres plans. / HORROR BOX

Un final molt musical

Si aconseguim el nostre propòsit ho podrem celebrar cantant una cançó amb els animats protagonistes. Una experiència que dura aproximadament una hora i en què els nens es deixen anar amb espontaneïtat i diuen el primer que els passa pel cap (per a sorpresa de més d’un pare) i en què poden retrobar-se amb amics o familiars que visquin, fins i tot, en altres regions o països sense importar la fase.

 

 

Notícies relacionades

Aquest projecte forma part de les novetats dels responsables de Horror Box, especialitzats en experiències de terror que, últimament, han llançat altres trobades similars amb el Guardià de les Ombres (Horror Virtual Party) o amb una perversa monja (en la seva versió sense censures molt més atrevida, Extreme Edition +18). Però avui els toca el torn als nens, que se l’han guanyat, i canviarem el terror i el desvergonyiment pels valors positius, el riure, la col·laboració i l’amistat. Una festa familiar virtual ideal per a qualsevol cap de setmana.

MARIBEL RAMOS / Uns nois disfressats durant la festa. /