duet sonat

Rosalía llança cançó amb Travis Scott: 'TKN'

L'artista col·labora per segona vegada amb la superestrella del rap, que s'atreveix amb el castellà

El videoclip està firmat per la productora catalana CANADA

zentauroepp53563921 28 05 2020 rosal a y travis scott tkn catalu a espa a eur200528190520 / SONY MUSIC

zentauroepp53563921 28 05 2020 rosal a y travis scott  tkn   catalu a espa a eur200528190520
rosala travis scott tkn official video youtube

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rosalía ha llançat aquest dijous a la fi l’anunciada cançó al costat del raper nord-americà Travis Scott’TKN’. Aquesta és la segona col·laboració entre els dos artistes després del ‘remix’ de l’èxit ’Highest in the room’ i ve acompanyada d’un videoclip, gravat al febrer, de la productora catalana CANADA dirigit per Nicolás Méndez. Només el ‘teaser’ de la peça ja va tenir aquest dimecres milions de reproduccions. Rosalía i CANADA ja van treballar junts en videoclips tan sonats com ‘Malamente’.

Notícies relacionades

La nova cançó de la cantant de Sant Esteve Sesrovires, el tercer ‘single’ des de començament d’any (’Dolerme, ‘Juro que’), gira entorn de la confiança, els cercles privats, la intimitat. 'Más te vale no romper la Omertá', avisa la catalana amb aire de mafiosa siciliana. A ‘TKN’ es pot sentir la superestrella de Houston rapejar en anglès i fins i tot en espanyol. En els crèdits de la cançó apareixen productors de la talla de Sky Rompiendo, Tainy i la mà dreta de la catalana, El Guincho. La lletra està firmada pels dos vocalistes, a més del mateix El Guincho i Dj Nelson. 

En la nota de presentació de la cançó, Rosalía comparteix la seva admiració per Travis Scott: «No em puc imaginar un artista millor amb qui col·laborar per a aquesta cançó». La catalana, que ha passat el confinament a Miami, també afegeix: «Sento que ara és el moment de llançar aquest tema, després de tants mesos tancats trobant a faltar la llibertat o estar en comunió amb els nostres. Espero que ‘TKN’ us doni energia, us faci ballar i us doni força si esteu en moments difícils. Amb tot el meu amor >

Temes:

Youtube Rosalía