El Sónar 2020 es posposa fins al 2021 pel coronavirus

El festival celebrarà una edició extraordinària de Sónar+D els pròxims 18 i 19 de setembre

zentauroepp49135263 ambiente y publico en la segunda jornada del festival sonar 190719212020

zentauroepp49135263 ambiente y publico en la segunda jornada del festival sonar 190719212020

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El festival Sónar i el paral·lel Sónar+D no podran celebrar-se aquest any, segons han informat els seus organitzadors en un comunicat. «Després d’haver valorat acuradament totes les opcions, i atenent les normatives governamentals –expliquen–, aquesta decisió ha sigut l’única possible per garantir plenament la salut i la seguretat de tots els assistents, artistes i equips involucrats».

Ja s’anuncien les noves dates: si tot va a millor, la 27a edició del Sónar Barcelona i la 9a del Sónar+D se celebraran els dies 17, 18 i 19 de juny del 2021 als recintes habituals, és a dir, a la Fira Montjuïc de Barcelona i a la Fira Gran Via de l’Hospitalet. La intenció és reprogramar la majoria de noms del cartell original, que incloïa, entre d’altres, Arca, The Blaze, The Chemical Brothers, Laurent Garnier, Mura Masa, TNGHT, Battles, Princess Nokia i Telefon Tel Aviv.

Els qui ja tinguessin entrades o acreditacions professionals rebran un correu pròximament (el 19 de maig, per ser precisos) amb informació sobre els avantatges de conservar-les per al 2021 o indicacions per accedir al reembors de l’import, si ho desitgen.

Notícies relacionades

Al festival es mantenen actius i creatius, malgrat els embats de la pandèmia. El Sónar celebrarà els pròxims 18 i 19 de setembre una «edició extraordinària» del Sónar+D al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), l’enclavament on va néixer el festival el 1994.

Aquest Sónar+D CCCB tindrà «un format i contingut dissenyats específicament per al context actual i amb la mirada posada en nous futurs imaginables en la intersecció de la cultura, l’art i la tecnologia», segons la nota de premsa. Serà un esdeveniment essencialment ‘online’ (tot i que podria acollir públic presencial en funció de l’evolució de la normativa sobre aforaments) i gratuït, obert a tots.