a Youtube

The Rolling Stones oferiran els seus concerts durant sis setmanes

Des d'aquest diumenge per encoratjar els seus seguidors a quedar-se a casa durant el confinament per vèncer la pandèmia del coronavirus

Es tracta de la primera vegada que es troben disponibles aquestes actuacions amb alguns dels concerts més memorables de la banda

53213846 60

53213846 60 / MICHELE EVE SANDBERG (AFP)

1
Es llegeix en minuts
Efe

El canal de Youtube de The Rolling Stones oferirà des d’aquest diumenge 3 de maig i durant els cinc següents una sèrie amb els seus concerts de què podran disposar digitalment els seus seguidors per primera vegada, per encoratjar-los a quedar-se a casa, segons ha informat aquest dissabte Universal Music. 

Es tracta de la primera vegada que es troben disponibles aquestes actuacions amb alguns dels més memorables concerts de la banda al voltant del món, en una sèrie setmanal titulada «Extra Licks», una iniciativa que es desenvolupa dins de la campanya #StayHome de Youtube.

Els concerts s’oferiran des d’aquest diumenge 3 de maig a les 21.00 hores i durant els cinc següents a TheRolling Stones Youtube Channel i entre els quals s’inclouen les actuacions de Voodoo Lounge Tour de 1994 i el 2016 Latin America Ole! . 

Notícies relacionades

Organitzats per The Rolling Stones i Eagle Rock Entertainment, ExtraLicks es desenvoluparà al canal de Youtube de la banda, amb un nou episodi cada setmana. Els aficionats podran participar en converses en temps real a mesura que cada estrena es transmeti i cada peça estarà disponible durant set dies i es retirarà a mesura que s’estreni l’episodi següent. 

La setmana passada, The Rolling Stones va llançar un nou senzill titulat «Living In A Ghost Town», que va ser creat i gravat a Los Angeles i Londres. La cançó va ser llançada juntament amb un nou vídeo musical que es va estrenar exclusivament a Youtube i té gairebé quatre milions de visites fins ara.