OCI A CASA

Què podem fer a casa en el confinament pel coronavirus: agenda del 31 de març

zentauroepp52974465 gente200330182526

zentauroepp52974465 gente200330182526

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Dimarts pots començar la jornada visitant el conjunt megalític de Stonehenge, al sud-oest d’Anglaterra. Després, als més aficionats a la cuina potser els ve de gust aprofundir en els pilars més importants de l’art culinari.

A la tarda, un bon pla és apuntar-se a una classe de pilates per treballar el cos, tonificar la musculatura i millorar l’actitud i la flexibilitat muscular. Més tard, Perfumerías Julia et regala una sèrie de consells de bellesa i benestar.

Después, el psicòleg Víctor Amat parlarà sobre etiquetes diagnòstiques i salut emocional. I per acabar et pots relaxar al sofà disfrutant de la magistral obra ‘La Gioconda’, que el Gran Teatre del Liceu va programar el 2019. 

11.00 HORES

La plataforma Arts and Culture et proposa visitar el conjunt megalític de Stonehenge, al sud-oest d’Anglaterra. Es tracta del monument prehistòric més famós del món. Movent la càmera 360 graus podrem descobrir, a través de detallades explicacions, per què aquest lloc continua sent un dels grans enigmes de la història.

13 .00 HORES

L’empresa CookStorming emet set vídeos d’un curs que t’ajudarà a conèixer de forma global els tres pilars de la cuina. A més t’explicaran que és la fusió i quan té realment sentit.  Ho pots seguir al seu canal de Youtube.

17.00 HORES

Perquè no pateixis cap problema muscular ni postural, @yomemuevoencasa et proposa fer una classe de pilates amb @pau:inspirafit. 

18.00 HORES

Perfumerías Julia et regala cada dia una ‘Beauté Masterclass’, on les seves expertes en bellesa t’expliquen els seus trucs des de casa seva. Es pot veure a través del canal de IGTV@perfumeriasjulia.

 

19.00 HORES

El psicòleg Víctor Amat imparteix un directe en què parlarà sobre les etiquetes disgnòstiques i salut emocional. El pots seguir en el seu compte d’Instagram Live, @victoramat01.

Notícies relacionades

22.00 HORES

El Gran Teatre del Liceu habilita un ampli contingut dels seus èxits amb el lema #ElLiceuaCasa. Aquest dimarts pots disfrutar de l’òpera ‘La Gioconda’, d’Amilcare Ponchielli. Un muntatge imponent amb ballet, sis cantants solistes, un cor de 80 veus i 30 figurants.