CULTURA EN QUARANTENA

El Liceu cancel·la la seva activitat artística fins al 3 de maig

El Gran Teatre no acollirà l'esperada 'Giselle', ni 'Semiramide', ni la segona tanda de funcions de 'La clemeza di Tito'

fcasals47317872 english national ballet in akram khan   s giselle    laurent190312143852

fcasals47317872 english national ballet in akram khan s giselle laurent190312143852

1
Es llegeix en minuts

El Liceu ha cancel·lat tota la seva activitat artística fins al pròxim 3 de maig a causa del coronavirus, segons ha informat el coliseu en un comunicat. L’esperat espectacle de dansa ‘Giselle’, en una aclamada versió d’Akram Khan a càrrec de l’English National Ballet, anunciat per als dies 22, 23, 24 i 25 d’abril cau definitivament de la programació.  El Gran Teatre ja havia suspès a conseqüència de l’estat d’alarma el muntatge de ‘Lohengrin’ dirigit per Katharina Wagner i totes les representacions previstes fins al 5 d’abril a causa de la pandèmia.  

Ara, després del nou anunci, també queden suspeses la segona tanda de funcions de ’La clemenza di Tito’, de Mozart, previst per als dies 17, 26, 28 i 29 d’abril, i l’òpera en versió concert ‘Semiramide’, de Rossini, amb Joyce DiDonato que s’havia de celebrar el 30 d’abril i el 3 de maig. Tampoc es farà el concert de cambra ‘El Schubert crepuscular’ del 6 d’abril, així com les funcions familiars i escolars de ‘La barcarola’, d’El Petit Liceu.

Bons desitjos 

Notícies relacionades

La nota enviada acaba amb el desig de recuperar com més aviat millor la normalitat: «Des del Gran Teatre del Liceu esperem i desitgem superar aquesta situació de forma ràpida i amb les menors conseqüències per a les persones, les empreses i el país, i esperem que una vegada passada la tempesta, sigui la cultura i la música les que ens tornin a unir a les platees dels teatres, on tots hem sigut feliços».

Ara per ara el govern ha prolongat l’estat d’alarma fins a l’11 d’abril. Si canviés aquesta data i es prolongués el confinament, altres espectacles del coliseu es podrien veure afectats.