CULTURA EN QUARANTENA

Alejandro Sanz, Carlos Vives i J Balvin s'uneixen en concert des de casa seva

Les plataformes de Telemundo uniran els artistes que es coordinaran des de casa seva per lluitar contra el coronavirus

zentauroepp47719000 icult200129140259

zentauroepp47719000 icult200129140259

1
Es llegeix en minuts

J Balvin, Luis Fonsi, Alejandro Sanz, Gloria i Emilio Estefan, CNCO, Prince Royce, Reik, Sofia Reyes, Carlos Vives, Wisin, Jesse i Joy, Alejandra Guzmán i Mau i Ricky són alguns dels grans artistes que s’uniran aquest dissabte a la nit en un concert des de casa contra el coronavirus organitzat per Telemundo que insistirà en les mesures preventives contra la pandèmia. 

Fonts de les empreses de discos d’alguns dels músics van explicar a Efe que cada un improvisarà una espècie d’escenari a casa seva a Miami, Los Angeles (EUA), Mèxic i Colòmbia i interpretaran diverses cançons per acompanyar els seus fans, que, com ells, han seguit la recomanació de recloure’s a casa per la pandèmia.

Notícies relacionades

El xou, difós a totes les plataformes de Telemundo, es va inspirar en la transmissió que van fer Juanes i Alejandro Sanz el cap de setmana passat, que té més de tres milions de visualitzacions a les xarxes socials.

Altres artistes convidats són el duet Camila, Emilia, Angela i Pepe Aguilar, Paulina Rubio, Reymix, Franco de Vita, Calibre 50, El Bebeto, Banda los Sebastianes, Banda el Recodo, Banda los Recoditos i el motivador mexicà Daniel Habif.